Ankara'da tekerlekli sandalyesi bozulanın imdadına ABB yetişiyor

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 13.03.2024 - 14:41, Güncelleme: 13.03.2024 - 14:41
 

Ankara'da tekerlekli sandalyesi bozulanın imdadına ABB yetişiyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Mobil Tamir, Bakım-Onarım Aracı" ile engelli vatandaşların tekerlekli sandalyelerini evlerinde tamir ederek bakımını yapacak...
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), "Engelsiz Başkent" anlayışı doğrultusunda, tekerlekli sandalye bakım-onarım hizmetini daha hızlı bir şekilde sunabilmek için 7 Mart tarihi itibariyle yeni bir uygulama başlattı. Bu çerçevede hizmete sunulan "Mobil Tamir, Bakım-Onarım Aracı" ile engelli vatandaşların sandalyeleri evlerinde tamir edilerek bakımı yapılacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin yaşamlarını etkileyen engellerin ortadan kaldırılması için engelsiz ve erişilebilir bir başkent hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü, "Mobil Tamir, Bakım-Onarım Aracı"nı 7 Mart tarihi itibariyle hizmete alarak yeni bir uygulama başlattı. Bu uygulama ile engelli vatandaşların sandalyeleri yerinde tamir edilerek bakımları yapılıyor. Böylece vatandaşlar tekerlekli sandalyelerinden ayrılmak zorunda kalmadan hizmet alabiliyorlar. Engelli vatandaşlar, bu hizmetten yararlanmak için "0312 507 10 01" numaralı telefondan randevu oluşturabilirler.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Mobil Tamir, Bakım-Onarım Aracı" ile engelli vatandaşların tekerlekli sandalyelerini evlerinde tamir ederek bakımını yapacak...

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), "Engelsiz Başkent" anlayışı doğrultusunda, tekerlekli sandalye bakım-onarım hizmetini daha hızlı bir şekilde sunabilmek için 7 Mart tarihi itibariyle yeni bir uygulama başlattı. Bu çerçevede hizmete sunulan "Mobil Tamir, Bakım-Onarım Aracı" ile engelli vatandaşların sandalyeleri evlerinde tamir edilerek bakımı yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin yaşamlarını etkileyen engellerin ortadan kaldırılması için engelsiz ve erişilebilir bir başkent hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü, "Mobil Tamir, Bakım-Onarım Aracı"nı 7 Mart tarihi itibariyle hizmete alarak yeni bir uygulama başlattı.

Bu uygulama ile engelli vatandaşların sandalyeleri yerinde tamir edilerek bakımları yapılıyor. Böylece vatandaşlar tekerlekli sandalyelerinden ayrılmak zorunda kalmadan hizmet alabiliyorlar.

Engelli vatandaşlar, bu hizmetten yararlanmak için "0312 507 10 01" numaralı telefondan randevu oluşturabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.