Ankara'da 'Sivil Toplum Medya Bulaşmaları'nın finali yapılacak

Yerel (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 22.01.2024 - 11:27, Güncelleme: 22.01.2024 - 11:27
 

Ankara'da 'Sivil Toplum Medya Bulaşmaları'nın finali yapılacak

Türk İnternet Medya Birliği ile Karadeniz Haber Ajansı Derneği’nin işbirliğinde düzenlenen Sivil Toplum Medya Buluşmaları’nın sonuncusu Ankara'da yapılacak.
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle düzenlenen “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” programı, Karadeniz Haber Ajansı Derneği ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) iş birliği ile yapıldı. ANKARA KENT KONSEYİ’NDE DÜZENLENECEK Program, Türkiye genelinde Sivil toplum örgütleri yöneticileri ile medya mensuplarını bir araya getirme amacıyla gerçekleştirildi. Trabzon, Aydın, Balıkesir, Erzincan, Gaziantep ve Osmaniye’de gerçekleştirilen buluşmaların ardından, son buluşma Ankara’da yapılacak. 26 Ocak 2024 Cuma günü saat 14.00’te, Ankara Kent Konseyi (AKK) Salonu’nda gerçekleşecek programa geniş bir katılım olması bekleniyor. ETKİNLİĞE DESTEK VEREN KURULUŞLAR Ankara’da düzenlenen etkinliğe destek veren kuruluşlar arasında Ankara STK Müdürlüğü, Başkent Ankara Meclisi, Ankara Kent Konseyi ve Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bulunuyor. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Ankara’daki sivil toplum kuruluşları ve medya örgütlerine duyurular yaparak etkinliğin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Başkent Ankara Meclisi (BAM) gibi Ankara’nın önde gelen STK’ları da programa katılım sağlayacak. MODERATÖRLÜĞÜNÜ NEVZAT CEYLAN YAPACAK Sivil toplum ve medya ilişkilerinin ele alınacağı panelin moderatörlüğünü Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan yapacak. Panelde, Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Doç. Dr. Burcu Zeybek, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Hukuk Danışmanı Av. Cüneyd Altıparmak da konuşmacı olarak yer alacak.
Türk İnternet Medya Birliği ile Karadeniz Haber Ajansı Derneği’nin işbirliğinde düzenlenen Sivil Toplum Medya Buluşmaları’nın sonuncusu Ankara'da yapılacak.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle düzenlenen “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” programı, Karadeniz Haber Ajansı Derneği ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) iş birliği ile yapıldı.

ANKARA KENT KONSEYİ’NDE DÜZENLENECEK

Program, Türkiye genelinde Sivil toplum örgütleri yöneticileri ile medya mensuplarını bir araya getirme amacıyla gerçekleştirildi. Trabzon, Aydın, Balıkesir, Erzincan, Gaziantep ve Osmaniye’de gerçekleştirilen buluşmaların ardından, son buluşma Ankara’da yapılacak. 26 Ocak 2024 Cuma günü saat 14.00’te, Ankara Kent Konseyi (AKK) Salonu’nda gerçekleşecek programa geniş bir katılım olması bekleniyor.

ETKİNLİĞE DESTEK VEREN KURULUŞLAR

Ankara’da düzenlenen etkinliğe destek veren kuruluşlar arasında Ankara STK Müdürlüğü, Başkent Ankara Meclisi, Ankara Kent Konseyi ve Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bulunuyor. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Ankara’daki sivil toplum kuruluşları ve medya örgütlerine duyurular yaparak etkinliğin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Başkent Ankara Meclisi (BAM) gibi Ankara’nın önde gelen STK’ları da programa katılım sağlayacak.

MODERATÖRLÜĞÜNÜ NEVZAT CEYLAN YAPACAK

Sivil toplum ve medya ilişkilerinin ele alınacağı panelin moderatörlüğünü Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan yapacak. Panelde, Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Doç. Dr. Burcu Zeybek, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Hukuk Danışmanı Av. Cüneyd Altıparmak da konuşmacı olarak yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.