Ankara'da öğrenim gören gençlere eğlenceli bowling turnuvası

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 30.01.2024 - 12:32, Güncelleme: 30.01.2024 - 12:32
 

Ankara'da öğrenim gören gençlere eğlenceli bowling turnuvası

ABB Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, üniversiteli öğrencileri bir araya getirmek amacıyla Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde "Bowling Turnuvası" düzenledi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından düzenlenen ve üçüncüsü gerçekleştirilen turnuvaya 30 kişi katılırken, dereceye giren öğrencilere madalya ve kupa takdim edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençleri bir araya getirerek eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen "Bowling Turnuvası" Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde gerçekleşti. Bowling turnuvasının yanı sıra bilardo, langırt ve masa tenisi turnuvaları da düzenlenerek gençler arasında dostluk ve rekabetin artmasına katkı sağlandı. Turnuvada dereceye giren öğrencilere düzenlenen ödül töreninde madalya ve kupalar takdim edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Faaliyetleri Şefi Mehmet Ali Keser, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, gençlerin arasındaki dostluğu güçlendirmenin yanı sıra spor ve rekabetin getirdiği olumlu enerjiyi paylaşma fırsatı sunduklarını belirtti. Keser, etkinliğe katılan tüm gençlere teşekkür etti.
ABB Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, üniversiteli öğrencileri bir araya getirmek amacıyla Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde "Bowling Turnuvası" düzenledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından düzenlenen ve üçüncüsü gerçekleştirilen turnuvaya 30 kişi katılırken, dereceye giren öğrencilere madalya ve kupa takdim edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençleri bir araya getirerek eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen "Bowling Turnuvası" Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde gerçekleşti. Bowling turnuvasının yanı sıra bilardo, langırt ve masa tenisi turnuvaları da düzenlenerek gençler arasında dostluk ve rekabetin artmasına katkı sağlandı.

Turnuvada dereceye giren öğrencilere düzenlenen ödül töreninde madalya ve kupalar takdim edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Faaliyetleri Şefi Mehmet Ali Keser, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, gençlerin arasındaki dostluğu güçlendirmenin yanı sıra spor ve rekabetin getirdiği olumlu enerjiyi paylaşma fırsatı sunduklarını belirtti. Keser, etkinliğe katılan tüm gençlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.