Ankara'da Keçiören Belediyesi işsizliği Kariyer Ofisi ile azaltıyor

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 28.05.2024 - 18:25, Güncelleme: 28.05.2024 - 18:25
 

Ankara'da Keçiören Belediyesi işsizliği Kariyer Ofisi ile azaltıyor

Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi, iş arayan vatandaşlara yeni iş imkanları sunmaya devam ediyor... Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Kariyer Ofisi ile son olarak başvuruda bulunan 17 kişinin daha çalışmaya başladığını duyurdu...
Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi, iş arayan vatandaşlarla işverenleri buluşturarak istihdamı artırma yolunda önemli adımlar atıyor. Son olarak, başvuruda bulunan 17 kişi, özel bir lojistik firmasıyla yapılan iş birliği sayesinde iş sahibi oldu. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, "Yaşanan ekonomik zorlukları aşmak için istihdam merkezimiz aralıksız çalışıyor. İnşallah bundan sonraki süreçte işverenlerimizin ve Kariyer Ofisi yetkililerimizin gayretiyle daha fazla insanımızı iş sahibi yapacağız," diyerek istihdam çalışmalarının süreceğini belirtti. İnternetten Kolay Başvuru İmkanı Ankara genelinde personel arayan işletmelerle iş arayan vatandaşları buluşturan Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi, ihtiyaçlara hızlı ve etkili çözümler sunuyor. Kariyer Ofisi, birçok büyük kurum ve kuruluşla iş birliği yaparak istihdama önemli katkılar sağlıyor. İş arayan vatandaşlar, Keçiören Belediyesi'nin web sitesi üzerinden Kariyer Ofisi’ne başvuruda bulunarak kolayca kayıt oluşturabiliyor ve iş fırsatlarına ulaşabiliyor. Başkan Özarslan'dan Destek Mesajı Başkan Özarslan, "İstihdam konusunda vatandaşlarımıza destek olmak için kolları sıvadık. Kariyer Ofisimiz, iş arayanlarla işverenleri buluşturarak köprü görevi görüyor. Bu sayede hem iş arayan vatandaşlarımız hem de personel arayan firmalar ihtiyaçlarına hızla çözüm bulabiliyor. 17 vatandaşımızın iş sahibi olması bizler için büyük bir mutluluk. Gelecekte daha fazla kişiyi iş sahibi yapmayı hedefliyoruz," dedi. İstihdam Çalışmalarının Önemi Ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlar için iş bulma süreçlerini kolaylaştıran Kariyer Ofisi, Keçiören Belediyesi'nin istihdam seferberliği çerçevesinde önemli bir rol üstleniyor. Belediyenin bu girişimi, hem bireylerin ekonomik bağımsızlıklarını kazanmalarına yardımcı oluyor hem de bölgedeki işsizlik oranını düşürüyor. Kariyer Ofisi’nin sağladığı hizmetler, iş arayan vatandaşlar için umut ışığı olmaya devam ediyor.
Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi, iş arayan vatandaşlara yeni iş imkanları sunmaya devam ediyor... Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Kariyer Ofisi ile son olarak başvuruda bulunan 17 kişinin daha çalışmaya başladığını duyurdu...

Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi, iş arayan vatandaşlarla işverenleri buluşturarak istihdamı artırma yolunda önemli adımlar atıyor. Son olarak, başvuruda bulunan 17 kişi, özel bir lojistik firmasıyla yapılan iş birliği sayesinde iş sahibi oldu. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, "Yaşanan ekonomik zorlukları aşmak için istihdam merkezimiz aralıksız çalışıyor. İnşallah bundan sonraki süreçte işverenlerimizin ve Kariyer Ofisi yetkililerimizin gayretiyle daha fazla insanımızı iş sahibi yapacağız," diyerek istihdam çalışmalarının süreceğini belirtti.

İnternetten Kolay Başvuru İmkanı

Ankara genelinde personel arayan işletmelerle iş arayan vatandaşları buluşturan Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi, ihtiyaçlara hızlı ve etkili çözümler sunuyor. Kariyer Ofisi, birçok büyük kurum ve kuruluşla iş birliği yaparak istihdama önemli katkılar sağlıyor. İş arayan vatandaşlar, Keçiören Belediyesi'nin web sitesi üzerinden Kariyer Ofisi’ne başvuruda bulunarak kolayca kayıt oluşturabiliyor ve iş fırsatlarına ulaşabiliyor.

Başkan Özarslan'dan Destek Mesajı

Başkan Özarslan, "İstihdam konusunda vatandaşlarımıza destek olmak için kolları sıvadık. Kariyer Ofisimiz, iş arayanlarla işverenleri buluşturarak köprü görevi görüyor. Bu sayede hem iş arayan vatandaşlarımız hem de personel arayan firmalar ihtiyaçlarına hızla çözüm bulabiliyor. 17 vatandaşımızın iş sahibi olması bizler için büyük bir mutluluk. Gelecekte daha fazla kişiyi iş sahibi yapmayı hedefliyoruz," dedi.

İstihdam Çalışmalarının Önemi

Ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlar için iş bulma süreçlerini kolaylaştıran Kariyer Ofisi, Keçiören Belediyesi'nin istihdam seferberliği çerçevesinde önemli bir rol üstleniyor. Belediyenin bu girişimi, hem bireylerin ekonomik bağımsızlıklarını kazanmalarına yardımcı oluyor hem de bölgedeki işsizlik oranını düşürüyor. Kariyer Ofisi’nin sağladığı hizmetler, iş arayan vatandaşlar için umut ışığı olmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.