Ankara'da işsizliği azaltacak yeni proje Büyükşehir'den geldi

Çalışma Hayatı (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 15.02.2024 - 19:33, Güncelleme: 15.02.2024 - 19:33
 

Ankara'da işsizliği azaltacak yeni proje Büyükşehir'den geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkent'te istihdama katkı sağlayacak projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.
Ankara Eczacılar Odası iş birliğiyle düzenlenen Eczane Destek Personeli eğitimini başarıyla tamamlayan 64 öğrenciye istihdam olanağı sağlandı. Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de düzenlenen 8 haftalık eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerler, yeni işlerine başladılar. Eğitim sonunda 100 kursiyerden 64'ü yeterlilik sınavını geçerek kent genelindeki eczanelerde destek personeli olarak çalışmaya hak kazandılar. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi İdari Koordinatörü Orhan Koçak, istihdama katkı sağlayacak projelere desteklerinin devam edeceğini belirtti. Koçak, "Kariyer Merkezine başvuran adaylarımızın firmalarla eşleştirme sürecinden sonra istihdam süreçleri devreye giriyor. İş başı yapan bireylerimize işe uyum süreçlerinde de destek oluyoruz ve böylelikle kişinin daha verimli çalışmasını sağlıyoruz" dedi. Ankara Eczacılar Odası Genel Sekreteri Ahmet Çakan ise, iş birliği kapsamında gerçekleştirdikleri eğitim ve meslek edindirme programının başarılı olduğunu ifade etti. Çakan, "Başarılı bir iş yürüttüğümüzü düşünüyorum. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Eczane Destek Personeli eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler de teşekkürlerini dile getirdi. Sevilay Eylen, "Bize bu imkanı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ve Ankara Eczacılar Odası'na teşekkür ederim" derken, Yasemin Sude Aktaş da, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ve Ankara Eczacılar Odası'nın imzasının olduğu bir sertifika aldık ve iş bulma imkanı buldum" şeklinde konuştu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkent'te istihdama katkı sağlayacak projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Ankara Eczacılar Odası iş birliğiyle düzenlenen Eczane Destek Personeli eğitimini başarıyla tamamlayan 64 öğrenciye istihdam olanağı sağlandı.

Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de düzenlenen 8 haftalık eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerler, yeni işlerine başladılar. Eğitim sonunda 100 kursiyerden 64'ü yeterlilik sınavını geçerek kent genelindeki eczanelerde destek personeli olarak çalışmaya hak kazandılar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi İdari Koordinatörü Orhan Koçak, istihdama katkı sağlayacak projelere desteklerinin devam edeceğini belirtti. Koçak, "Kariyer Merkezine başvuran adaylarımızın firmalarla eşleştirme sürecinden sonra istihdam süreçleri devreye giriyor. İş başı yapan bireylerimize işe uyum süreçlerinde de destek oluyoruz ve böylelikle kişinin daha verimli çalışmasını sağlıyoruz" dedi.

Ankara Eczacılar Odası Genel Sekreteri Ahmet Çakan ise, iş birliği kapsamında gerçekleştirdikleri eğitim ve meslek edindirme programının başarılı olduğunu ifade etti. Çakan, "Başarılı bir iş yürüttüğümüzü düşünüyorum. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Eczane Destek Personeli eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler de teşekkürlerini dile getirdi. Sevilay Eylen, "Bize bu imkanı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ve Ankara Eczacılar Odası'na teşekkür ederim" derken, Yasemin Sude Aktaş da, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ve Ankara Eczacılar Odası'nın imzasının olduğu bir sertifika aldık ve iş bulma imkanı buldum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.