Ankara'da iftar kumanyası ve sıcacık çorba

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 12.03.2024 - 16:33, Güncelleme: 12.03.2024 - 16:33
 

Ankara'da iftar kumanyası ve sıcacık çorba

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentin farklı noktalarında dağıtılmak üzere Ramazan ayına özel iftarlık kumanyalar hazırladı...
ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, vatandaşların iftarlarını açabilmeleri için belirlenen 6 sabit noktaya kumanya dağıtımı yaparken, Hacı Bayram-ı Veli Camisi ile Kızılay Güvenpark'a ise sıcak yemek ikram noktası kurdu. Ayrıca, ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlara evde sıcak yemek hizmeti sunuluyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte 30 gün boyunca belirlenen noktalarda ücretsiz iftarlık kumanya ve sıcak yemek dağıtacak. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kızılay, AKM, OSTİM Metro İstasyonları ile Dikimevi, Beşevler ANKARAY İstasyonları ve Ulus Atatürk Heykeli olmak üzere toplam 6 noktada kumanya dağıtımı gerçekleştirecek. Ayrıca, Ramazan ayı boyunca Hacı Bayram-ı Veli Camisi ile Kızılay Güvenpark'a kurulan mobil mutfaklarda sıcak yemek ikramında bulunulacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu hizmetleri sosyal medya hesaplarından duyurdu. Yavaş, "Amacı dışında kullanımı ve hijyen sorunları nedeniyle bu sene de iftar çadırı yerine, ihtiyaç sahibi olan engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza evde sıcak yemek hizmeti sunuyoruz. İftar vakti sokakta olan vatandaşlarımız için ise 6 merkez noktada kumanya dağıtımı yaparken Hacı Bayram-ı Veli Cami ve Güvenpark’ta kurduğumuz mobil mutfaklarda sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz" dedi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz ise kumanya ve sıcak yemek paketlerinin içeriğinin günlük olarak değişeceğini belirterek, "Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı olarak 6 noktada kumanya ve 2 noktada Kızılay ile Ulus bölgelerinde BelPa Mutfak’ta pişen sıcak yemekleri Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza ikram edeceğiz. Ayrıca kentimizde 10 ekiple de 60 lokasyonda kumanya dağıtılacak" şeklinde konuştu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentin farklı noktalarında dağıtılmak üzere Ramazan ayına özel iftarlık kumanyalar hazırladı...

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, vatandaşların iftarlarını açabilmeleri için belirlenen 6 sabit noktaya kumanya dağıtımı yaparken, Hacı Bayram-ı Veli Camisi ile Kızılay Güvenpark'a ise sıcak yemek ikram noktası kurdu. Ayrıca, ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlara evde sıcak yemek hizmeti sunuluyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte 30 gün boyunca belirlenen noktalarda ücretsiz iftarlık kumanya ve sıcak yemek dağıtacak. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kızılay, AKM, OSTİM Metro İstasyonları ile Dikimevi, Beşevler ANKARAY İstasyonları ve Ulus Atatürk Heykeli olmak üzere toplam 6 noktada kumanya dağıtımı gerçekleştirecek. Ayrıca, Ramazan ayı boyunca Hacı Bayram-ı Veli Camisi ile Kızılay Güvenpark'a kurulan mobil mutfaklarda sıcak yemek ikramında bulunulacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu hizmetleri sosyal medya hesaplarından duyurdu. Yavaş, "Amacı dışında kullanımı ve hijyen sorunları nedeniyle bu sene de iftar çadırı yerine, ihtiyaç sahibi olan engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza evde sıcak yemek hizmeti sunuyoruz. İftar vakti sokakta olan vatandaşlarımız için ise 6 merkez noktada kumanya dağıtımı yaparken Hacı Bayram-ı Veli Cami ve Güvenpark’ta kurduğumuz mobil mutfaklarda sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz" dedi.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz ise kumanya ve sıcak yemek paketlerinin içeriğinin günlük olarak değişeceğini belirterek, "Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı olarak 6 noktada kumanya ve 2 noktada Kızılay ile Ulus bölgelerinde BelPa Mutfak’ta pişen sıcak yemekleri Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza ikram edeceğiz. Ayrıca kentimizde 10 ekiple de 60 lokasyonda kumanya dağıtılacak" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.