Ankara'da Fethi Yaşar dinliyor ekibi sorun çözüyor

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 01.02.2024 - 11:24, Güncelleme: 01.02.2024 - 11:24
 

Ankara'da Fethi Yaşar dinliyor ekibi sorun çözüyor

Yenimahalle Belediyesi, 2009 yılından beri benimsediği birlikte yönetim anlayışını sürdürüyor.
2013 yılında oluşturulan "Fethi Başkan Yenimahalle’yi Dinliyor" ekibi, ilçede etkileşimi artırmak ve vatandaşların taleplerini daha etkili bir şekilde kayıt altına almak amacıyla faaliyet gösteriyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın liderliğindeki 60 kişilik saha ekibi, her kapıyı çalarak hem yapılan çalışmaları hem de vatandaşların beklentilerini detaylı bir şekilde değerlendiriyor. Yenimahalle sakinlerinin elektronik ortamda şikayetlerini kayıt altına alarak çözüme kavuşturan ekip, ilgili birimlerle koordineli bir şekilde çalışarak hızlı çözümler üretiyor. Bu anlayış, ilçe sakinlerini yönetim süreçlerine daha yakından dahil etmeyi amaçlıyor. Saha ekibi, Yenimahalle'nin her köşesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla, 13 yılda dördüncü kez ilçedeki her haneyi ziyaret ederek belediye hizmetlerinin ulaşmasına önemli bir katkı sağlıyor. Belediye Başkanı Yaşar, şeffaf ve sosyal belediyecilik ilkelerine vurgu yaparak, "Fethi Başkan Yenimahalle’yi Dinliyor" ekibinin her evi ziyaret ederek vatandaşların düşüncelerini ve taleplerini dinlediğini belirtti. Pandemi döneminde, yüz yüze görüşmelerin kısıtlandığı bir zamanda dahi ekip, telefon aracılığıyla vatandaşlarla iletişim kurarak sorunları kayıt altına almaya devam ettiğini ifade etti. Yaşar, Yenimahalle'yi birlikte yönetme hedeflerini vurgulayarak, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti ve ilçenin huzur ve kalkınmasına katkı sağlama konusundaki kararlılıklarını dile getirdi.
Yenimahalle Belediyesi, 2009 yılından beri benimsediği birlikte yönetim anlayışını sürdürüyor.

2013 yılında oluşturulan "Fethi Başkan Yenimahalle’yi Dinliyor" ekibi, ilçede etkileşimi artırmak ve vatandaşların taleplerini daha etkili bir şekilde kayıt altına almak amacıyla faaliyet gösteriyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın liderliğindeki 60 kişilik saha ekibi, her kapıyı çalarak hem yapılan çalışmaları hem de vatandaşların beklentilerini detaylı bir şekilde değerlendiriyor.

Yenimahalle sakinlerinin elektronik ortamda şikayetlerini kayıt altına alarak çözüme kavuşturan ekip, ilgili birimlerle koordineli bir şekilde çalışarak hızlı çözümler üretiyor. Bu anlayış, ilçe sakinlerini yönetim süreçlerine daha yakından dahil etmeyi amaçlıyor.

Saha ekibi, Yenimahalle'nin her köşesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla, 13 yılda dördüncü kez ilçedeki her haneyi ziyaret ederek belediye hizmetlerinin ulaşmasına önemli bir katkı sağlıyor.

Belediye Başkanı Yaşar, şeffaf ve sosyal belediyecilik ilkelerine vurgu yaparak, "Fethi Başkan Yenimahalle’yi Dinliyor" ekibinin her evi ziyaret ederek vatandaşların düşüncelerini ve taleplerini dinlediğini belirtti. Pandemi döneminde, yüz yüze görüşmelerin kısıtlandığı bir zamanda dahi ekip, telefon aracılığıyla vatandaşlarla iletişim kurarak sorunları kayıt altına almaya devam ettiğini ifade etti.

Yaşar, Yenimahalle'yi birlikte yönetme hedeflerini vurgulayarak, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti ve ilçenin huzur ve kalkınmasına katkı sağlama konusundaki kararlılıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.