Ankara'da çocuklar için sünnet etkinliği

Ankara 18.05.2023 - 11:38, Güncelleme: 18.05.2023 - 11:38
 

Ankara'da çocuklar için sünnet etkinliği

Altındağ’da sünnet sevinci başladı. Altındağ’da ikamet eden sünnet çağındaki çocuklar, bu yıl da Altındağ Belediyesi tarafından sünnet ettirilecek...
Altındağ Belediyesi’nden Altındağlı çocuklara sünnet müjdesi... Altındağ Belediyesi, Altındağ’da ikamet eden çocukları, modern cerrahi yöntemlerle ve hastane koşullarında ücretsiz olarak sünnet ettirecek. Tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilen sünnet işlemi sonrasında çocuklara, baştan aşağı sünnet kıyafetleri de yine Altındağ Belediyesi tarafından hediye edilecek.  SON BAŞVURU 9 HAZİRAN Altındağlı ailelerin bu özel günlerine vesile olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Sünnet geleneğimiz, erkek evlatlarımızın hayatlarında önemli bir gün... Bugünü mutlulukla hatırlamaları, ailelerinin ise bu mürüvvete şahit olmaları için elimizden geleni yaptık. Bu mutluluğa vesile olduğumuz, aynı zamanda da şahit olduğumuz için çok mutluyuz. İleride çocuklarımız ve ailelerinin bugünü mutlulukla hatırlamalarını arzu ediyoruz. Çocuklarımızı tamamen ücretsiz olarak sünnet ettiriyoruz. Hepsinin hayali olan sünnet kıyafetlerini de biz hediye ediyoruz” dedi.  Sünnet başvurularının Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan Altındağ Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılması gerektiğini hatırlatan Başkan Balcı “Başvurular 9 Haziran’a kadar devam edecek. Ayrıntılı bilgi belediyemizin 444 3919 numaralı çağrı merkezinden alınabilir” ifadelerini kullandı.
Altındağ’da sünnet sevinci başladı. Altındağ’da ikamet eden sünnet çağındaki çocuklar, bu yıl da Altındağ Belediyesi tarafından sünnet ettirilecek...

Altındağ Belediyesi’nden Altındağlı çocuklara sünnet müjdesi... Altındağ Belediyesi, Altındağ’da ikamet eden çocukları, modern cerrahi yöntemlerle ve hastane koşullarında ücretsiz olarak sünnet ettirecek. Tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilen sünnet işlemi sonrasında çocuklara, baştan aşağı sünnet kıyafetleri de yine Altındağ Belediyesi tarafından hediye edilecek. 

SON BAŞVURU 9 HAZİRAN

Altındağlı ailelerin bu özel günlerine vesile olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Sünnet geleneğimiz, erkek evlatlarımızın hayatlarında önemli bir gün... Bugünü mutlulukla hatırlamaları, ailelerinin ise bu mürüvvete şahit olmaları için elimizden geleni yaptık. Bu mutluluğa vesile olduğumuz, aynı zamanda da şahit olduğumuz için çok mutluyuz. İleride çocuklarımız ve ailelerinin bugünü mutlulukla hatırlamalarını arzu ediyoruz. Çocuklarımızı tamamen ücretsiz olarak sünnet ettiriyoruz. Hepsinin hayali olan sünnet kıyafetlerini de biz hediye ediyoruz” dedi. 
Sünnet başvurularının Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan Altındağ Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılması gerektiğini hatırlatan Başkan Balcı “Başvurular 9 Haziran’a kadar devam edecek. Ayrıntılı bilgi belediyemizin 444 3919 numaralı çağrı merkezinden alınabilir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.