Ankara'da cep terminalleri yolculara kolaylık sağlayacak

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 13.03.2024 - 14:44, Güncelleme: 13.03.2024 - 14:44
 

Ankara'da cep terminalleri yolculara kolaylık sağlayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirlerarası ulaşımda vatandaşların geliş ve gidişlerinde erişilebilirlik kolaylığı sağlamak amacıyla dört ana arter üzerinde ve sekiz ayrı noktada cep terminali inşa ediyor.
Bu projede Anadolu Bulvarı, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Mevlânâ Bulvarı ve Dumlupınar Bulvarı olmak üzere dört ana arter üzerinde cep terminalleri yer alacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek, Ankara'ya giriş çıkışlarda şehirlerarası otobüslere daha kolay erişim sağlamak için bu cep terminallerini hayata geçiriyor. Cep terminallerinin mart ayı içerisinde faaliyete başlayacağını belirten yetkililer, bu terminallerin, şehirlerarası geliş ve gidişlerde ulaşım ve erişilebilirlik kolaylığı sağlamayı amaçladığını ifade ettiler. İnşa edilen cep terminalleri, içinde yiyecek ve içecek otomatları, klima, tuvalet, engelli tuvaleti ve oturma grupları gibi donanımları barındıracak. Terminaller, Anadolu Bulvarı, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Dumlupınar Bulvarı ve Mevlana Bulvarı üzerinde belirli noktalarda konumlanacak. Bu terminaller, vatandaşlara konforlu ve güvenli bir bekleme alanı sunmanın yanı sıra kent estetiğine de katkıda bulunmayı hedefliyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirlerarası ulaşımda vatandaşların geliş ve gidişlerinde erişilebilirlik kolaylığı sağlamak amacıyla dört ana arter üzerinde ve sekiz ayrı noktada cep terminali inşa ediyor.

Bu projede Anadolu Bulvarı, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Mevlânâ Bulvarı ve Dumlupınar Bulvarı olmak üzere dört ana arter üzerinde cep terminalleri yer alacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek, Ankara'ya giriş çıkışlarda şehirlerarası otobüslere daha kolay erişim sağlamak için bu cep terminallerini hayata geçiriyor.

Cep terminallerinin mart ayı içerisinde faaliyete başlayacağını belirten yetkililer, bu terminallerin, şehirlerarası geliş ve gidişlerde ulaşım ve erişilebilirlik kolaylığı sağlamayı amaçladığını ifade ettiler.

İnşa edilen cep terminalleri, içinde yiyecek ve içecek otomatları, klima, tuvalet, engelli tuvaleti ve oturma grupları gibi donanımları barındıracak. Terminaller, Anadolu Bulvarı, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Dumlupınar Bulvarı ve Mevlana Bulvarı üzerinde belirli noktalarda konumlanacak. Bu terminaller, vatandaşlara konforlu ve güvenli bir bekleme alanı sunmanın yanı sıra kent estetiğine de katkıda bulunmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.