Ankara'da araç filosu zenginleşti güven arttı

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 24.03.2024 - 08:37, Güncelleme: 24.03.2024 - 08:37
 

Ankara'da araç filosu zenginleşti güven arttı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve BelPa AŞ, afet durumlarında daha hızlı müdahale sağlamak amacıyla bir dizi yenilikçi adım atarak araç filosunu artırdı...
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) İtfaiye Daire Başkanlığı, filosunu genişleterek daha güçlü bir şekilde hizmet vermeyi hedefliyor. Yeni açılan istasyonlar ve eklenen araçlarla itfaiye daha etkili hale gelirken, 10 yangın ve su baskınına müdahale aracı ile 5 tam donanımlı arama kurtarma aracı envanterde yerini aldı. İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri, filoya eklenen 15 araçla birlikte hizmet kalitesini artırdıklarını belirtti. ABB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı da filosunu güçlendirerek hasta nakil hizmetlerini daha etkin bir şekilde yürütmeyi amaçlıyor. 17 ambulansa ek olarak 5 yeni ambulans daha alındı. Bu ambulanslar, hastaların evlerinden hastaneye ve hastaneden evlerine güvenli bir şekilde nakledilmesini sağlayacak. BelPa AŞ ise afet bölgelerinde vatandaşlara hizmet etmek üzere 5 mobil mutfak ve 2 ikram aracı envanterine dahil etti. Bu araçlar, sıcak yemek ve ikram hizmetlerini afet bölgelerine taşıyarak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak. BelPa AŞ Genel Müdürü Çağrı Durak, genişleyen araç filosuyla 7/24 hizmete hazır olduklarını ifade etti. Son olarak, ABB Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından üretilen Saha Kontrol Aracı da afet durumlarına karşı hazır bekletiliyor. Bu araç, afetler öncesinde gerekli kontrolleri sağlayarak müdahale için hazır konumda bulunuyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve BelPa AŞ, afet durumlarında daha hızlı müdahale sağlamak amacıyla bir dizi yenilikçi adım atarak araç filosunu artırdı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) İtfaiye Daire Başkanlığı, filosunu genişleterek daha güçlü bir şekilde hizmet vermeyi hedefliyor. Yeni açılan istasyonlar ve eklenen araçlarla itfaiye daha etkili hale gelirken, 10 yangın ve su baskınına müdahale aracı ile 5 tam donanımlı arama kurtarma aracı envanterde yerini aldı. İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri, filoya eklenen 15 araçla birlikte hizmet kalitesini artırdıklarını belirtti.

ABB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı da filosunu güçlendirerek hasta nakil hizmetlerini daha etkin bir şekilde yürütmeyi amaçlıyor. 17 ambulansa ek olarak 5 yeni ambulans daha alındı. Bu ambulanslar, hastaların evlerinden hastaneye ve hastaneden evlerine güvenli bir şekilde nakledilmesini sağlayacak.

BelPa AŞ ise afet bölgelerinde vatandaşlara hizmet etmek üzere 5 mobil mutfak ve 2 ikram aracı envanterine dahil etti. Bu araçlar, sıcak yemek ve ikram hizmetlerini afet bölgelerine taşıyarak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak. BelPa AŞ Genel Müdürü Çağrı Durak, genişleyen araç filosuyla 7/24 hizmete hazır olduklarını ifade etti.

Son olarak, ABB Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından üretilen Saha Kontrol Aracı da afet durumlarına karşı hazır bekletiliyor. Bu araç, afetler öncesinde gerekli kontrolleri sağlayarak müdahale için hazır konumda bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.