Ankara'da 6 Şubat depremleriyle ilgili fotoğraf sergisi

Kültür-Sanat (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 05.02.2024 - 17:43, Güncelleme: 05.02.2024 - 17:43
 

Ankara'da 6 Şubat depremleriyle ilgili fotoğraf sergisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kızılay Metro Sanat Galerisi, "6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümünde BM'nin Çalışmaları" konulu bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.
Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Mukim Koordinatörlüğü ve Türkiye'deki BM kuruluşlarının depremlerin ardından gerçekleştirdikleri yardım ve yeniden inşa faaliyetlerinin, başlangıcından bu yana sahadaki çalışmalarının ele alındığı sergi, Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde izleyicilerle buluşuyor. "6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümünde BM'nin Çalışmaları" fotoğraf sergisinde, BM Türkiye Mukim Koordinatörlüğü ve Türkiye'deki BM kuruluşlarının bölgedeki yeniden inşa çabaları ve toplumun her kesimini kapsayarak kimseyi geride bırakmama prensibine yönelik kararlılıkları vurgulanıyor. Sergi, 1 Şubat tarihinde ziyarete açıldı ve 12 Şubat'a kadar ziyaret edilebilecek. Bu etkinlik, 6 Şubat'taki depremlerin yıl dönümü vesilesiyle BM'nin Türkiye'deki katkılarını ve sahadaki çabalarını bir araya getirerek kamuoyuna sunmayı amaçlıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kızılay Metro Sanat Galerisi, "6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümünde BM'nin Çalışmaları" konulu bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.

Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Mukim Koordinatörlüğü ve Türkiye'deki BM kuruluşlarının depremlerin ardından gerçekleştirdikleri yardım ve yeniden inşa faaliyetlerinin, başlangıcından bu yana sahadaki çalışmalarının ele alındığı sergi, Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde izleyicilerle buluşuyor.

"6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümünde BM'nin Çalışmaları" fotoğraf sergisinde, BM Türkiye Mukim Koordinatörlüğü ve Türkiye'deki BM kuruluşlarının bölgedeki yeniden inşa çabaları ve toplumun her kesimini kapsayarak kimseyi geride bırakmama prensibine yönelik kararlılıkları vurgulanıyor.

Sergi, 1 Şubat tarihinde ziyarete açıldı ve 12 Şubat'a kadar ziyaret edilebilecek. Bu etkinlik, 6 Şubat'taki depremlerin yıl dönümü vesilesiyle BM'nin Türkiye'deki katkılarını ve sahadaki çabalarını bir araya getirerek kamuoyuna sunmayı amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.