Ankara’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu Duman İle Başladı

Güncel 28.08.2023 - 13:06, Güncelleme: 28.08.2023 - 13:06
 

Ankara’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu Duman İle Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü sanatçıları Başkentlilerle buluşturuyor. Rock grubu Duman’ın konseriyle başlayan Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’ndaki coşkulu kutlama programı, Yüz yüzeyken Konuşuruz, Lvbel C5-Cakal ile devam edecek. Büyükşehir Belediyesinin vizyon projelerinden olan parkın birinci etabının resmi açılışında ise, 30 Ağustos Çarşamba günü Yalın sahne alacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünde birbirinden renkli konserler düzenliyor.      Bu sene Zafer Haftası kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen konserlere ev sahipliği yapan Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda ünlü rock grubu Duman, Başkentin dört bir yanından gelen on binlerce Başkentliyi coşturdu.   RESMİ AÇILIŞ 30 AĞUSTOS’TA Ankara büyükşehir Belediyesinin vizyon projeleri arasında yer alan Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda 28 Ağustos Pazartesi Yüz yüzeyken Konuşuruz, 29 Ağustos Salı günü ise Lvbel C5-Cakal hayranlarıyla buluşacak. Ata mirasına sahip çıkan Ankara Büyükşehir Belediyesi, parkın birinci etabının resmi açılışını ise 30 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.Açılış töreni ve Büyük Zaferin 101. yıldönümünde sevilen sanatçı Yalınsahne alacak.   ANKARALILAR DOYASIYA EĞLENDİ Ankaralılar, Türkiye A Milli Voleybol Takımının Belçika ile oynadığı CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası maçını kurulan dev ekranda izledikten sonra sahneye çıkan Duman grubun seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Erken saatlerde konser alanını dolduran on binlerce Başkentli, duygularını şu sözlerle paylaştı: -Ahmet Nuri Öcalan:“Ankara Büyükşehir Belediyesi çok güzel bir organizasyon düzenlemiş. Zafer Haftası’nda birçok sanatçı gelecek. Hepsi de severek dinlediğim sanatçılar.” -Zehra Akdoğan: “Bu zor ekonomik şartlarda arkadaşlarımla konsere gelebildim. Mansur Başkan’ımıza çok teşekkür ederiz bizi arkadaşlarımızla bir araya getirdiği için. Otobüslerle geldik. Alan da çok ferah.”   -Münevver Nurboz: “Bugün Duman konserine geldim. Belediyemizin sağladığı kolaylıklarla buradayız. Burada olmaktan çok memnumum. -Bekir Yıldırım: “Konser düşüncesi çok güzel, güzel bir alanda yapılıyor. Burası hiç kullanılmayan bir alandı. Güzel yeşillendirilmiş, ulaşımı da çok iyi. Önceden atıl bir alandı. Ata’mızın mirasına sahip çıkıldı. Gerçekten çok güzel bir düşünce.” -Havva Küçükkale: “Burayı çok beğendim. Alandan çok memnun kaldık.  Ring seferleriyle geldim. Belediyemize ve Başkan’ımıza çok teşekkür ediyorum.”   RİNG SEFERLERİ DÜZENLENİYOR Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda gerçekleşen konserlere katılmak isteyen Ankaralılar için EGO Genel Müdürlüğü, 16.00-20.30 saatleri arasında Kızılay Zafer Çarşısı önünden konser alanına, 21.30-24.00 saatleri arasında ise konser alanından Kızılay Zafer Çarşısı’naring seferleri düzenliyor.  
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü sanatçıları Başkentlilerle buluşturuyor. Rock grubu Duman’ın konseriyle başlayan Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’ndaki coşkulu kutlama programı, Yüz yüzeyken Konuşuruz, Lvbel C5-Cakal ile devam edecek. Büyükşehir Belediyesinin vizyon projelerinden olan parkın birinci etabının resmi açılışında ise, 30 Ağustos Çarşamba günü Yalın sahne alacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünde birbirinden renkli konserler düzenliyor.

     Bu sene Zafer Haftası kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen konserlere ev sahipliği yapan Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda ünlü rock grubu Duman, Başkentin dört bir yanından gelen on binlerce Başkentliyi coşturdu.

 

RESMİ AÇILIŞ 30 AĞUSTOS’TA

Ankara büyükşehir Belediyesinin vizyon projeleri arasında yer alan Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda 28 Ağustos Pazartesi Yüz yüzeyken Konuşuruz, 29 Ağustos Salı günü ise Lvbel C5-Cakal hayranlarıyla buluşacak.

Ata mirasına sahip çıkan Ankara Büyükşehir Belediyesi, parkın birinci etabının resmi açılışını ise 30 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.Açılış töreni ve Büyük Zaferin 101. yıldönümünde sevilen sanatçı Yalınsahne alacak.

 

ANKARALILAR DOYASIYA EĞLENDİ

Ankaralılar, Türkiye A Milli Voleybol Takımının Belçika ile oynadığı CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası maçını kurulan dev ekranda izledikten sonra sahneye çıkan Duman grubun seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Erken saatlerde konser alanını dolduran on binlerce Başkentli, duygularını şu sözlerle paylaştı:

-Ahmet Nuri Öcalan:“Ankara Büyükşehir Belediyesi çok güzel bir organizasyon düzenlemiş. Zafer Haftası’nda birçok sanatçı gelecek. Hepsi de severek dinlediğim sanatçılar.”

-Zehra Akdoğan: “Bu zor ekonomik şartlarda arkadaşlarımla konsere gelebildim. Mansur Başkan’ımıza çok teşekkür ederiz bizi arkadaşlarımızla bir araya getirdiği için. Otobüslerle geldik. Alan da çok ferah.”  

-Münevver Nurboz: “Bugün Duman konserine geldim. Belediyemizin sağladığı kolaylıklarla buradayız. Burada olmaktan çok memnumum.

-Bekir Yıldırım: “Konser düşüncesi çok güzel, güzel bir alanda yapılıyor. Burası hiç kullanılmayan bir alandı. Güzel yeşillendirilmiş, ulaşımı da çok iyi. Önceden atıl bir alandı. Ata’mızın mirasına sahip çıkıldı. Gerçekten çok güzel bir düşünce.”

-Havva Küçükkale: “Burayı çok beğendim. Alandan çok memnun kaldık.  Ring seferleriyle geldim. Belediyemize ve Başkan’ımıza çok teşekkür ediyorum.”

 

RİNG SEFERLERİ DÜZENLENİYOR

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda gerçekleşen konserlere katılmak isteyen Ankaralılar için EGO Genel Müdürlüğü, 16.00-20.30 saatleri arasında Kızılay Zafer Çarşısı önünden konser alanına, 21.30-24.00 saatleri arasında ise konser alanından Kızılay Zafer Çarşısı’naring seferleri düzenliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.