Ankara Yenimahalle'de her çocuk kıymetli dedirten projeler

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 02.02.2024 - 23:29, Güncelleme: 02.02.2024 - 23:29
 

Ankara Yenimahalle'de her çocuk kıymetli dedirten projeler

Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki öğrencilere karne hediyesi olarak ücretsiz yüzme kursları düzenliyor. Kurslar, 17 Şubat ile 10 Mart arasında olacak...
4-14 yaş aralığındaki tüm çocuklar, belediyenin modern yüzme havuzlarında ücretsiz yüzme öğrenebilecekler. 17 Şubat-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan yüzme kurslarına başvurular başlamış durumda. Yenimahalle Belediyesi, çocuklarına yönelik çeşitli etkinliklerle dolu bir tatil geçirmelerini sağlamaya devam ediyor. Çocuk Tiyatro Festivali ve Evrensel Değerler Çocuk Müzesi'nin ardından şimdi de YENİMEK Sanat ve Eğlence Atölyeleri'nden faydalanan çocuklara ücretsiz yüzme kursları sunulacak. Prof. Dr. Mehmet Haberal Yüzme Havuzu, Bülent Ecevit Yüzme Havuzu, Hacı Sabancı ve Turgut Özakman Yüzme Havuzları ile Ata Yüzme Havuzu olmak üzere beş farklı noktada gerçekleştirilecek ücretsiz yüzme kursları, 17 Şubat'ta başlayacak ve 10 Mart'ta sona erecek. İlçe sakinleri, kendi bölgesinde bulunan havuzlarda kayıtlarını yaptırabilecekler. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, tatil sürecinde çocukların sosyal etkinliklerle keyifli vakit geçirmelerini ve kendilerini geliştirmelerini amaçladıklarını belirtti. Yaşar, çocukların sadece iyi bir eğitim almakla kalmayıp, aynı zamanda sosyal ve donanımlı bireyler olarak yetişmelerinin önemine vurgu yaparak, "Yenimahalle Belediyesi olarak çocuklarımıza yönelik yatırımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki öğrencilere karne hediyesi olarak ücretsiz yüzme kursları düzenliyor. Kurslar, 17 Şubat ile 10 Mart arasında olacak...

4-14 yaş aralığındaki tüm çocuklar, belediyenin modern yüzme havuzlarında ücretsiz yüzme öğrenebilecekler. 17 Şubat-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan yüzme kurslarına başvurular başlamış durumda.

Yenimahalle Belediyesi, çocuklarına yönelik çeşitli etkinliklerle dolu bir tatil geçirmelerini sağlamaya devam ediyor. Çocuk Tiyatro Festivali ve Evrensel Değerler Çocuk Müzesi'nin ardından şimdi de YENİMEK Sanat ve Eğlence Atölyeleri'nden faydalanan çocuklara ücretsiz yüzme kursları sunulacak.

Prof. Dr. Mehmet Haberal Yüzme Havuzu, Bülent Ecevit Yüzme Havuzu, Hacı Sabancı ve Turgut Özakman Yüzme Havuzları ile Ata Yüzme Havuzu olmak üzere beş farklı noktada gerçekleştirilecek ücretsiz yüzme kursları, 17 Şubat'ta başlayacak ve 10 Mart'ta sona erecek. İlçe sakinleri, kendi bölgesinde bulunan havuzlarda kayıtlarını yaptırabilecekler.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, tatil sürecinde çocukların sosyal etkinliklerle keyifli vakit geçirmelerini ve kendilerini geliştirmelerini amaçladıklarını belirtti. Yaşar, çocukların sadece iyi bir eğitim almakla kalmayıp, aynı zamanda sosyal ve donanımlı bireyler olarak yetişmelerinin önemine vurgu yaparak, "Yenimahalle Belediyesi olarak çocuklarımıza yönelik yatırımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.