Ankara Yenimahalle'de çocular yüzmeyi ücretsiz öğreniyor

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 19.02.2024 - 11:59, Güncelleme: 19.02.2024 - 11:59
 

Ankara Yenimahalle'de çocular yüzmeyi ücretsiz öğreniyor

Yenimahalle Belediyesi'nin ilçedeki çocuklara yönelik düzenlediği ücretsiz yüzme kursları büyük ilgiyle başladı. 2.200 Yenimahalleli çocuğun kayıt yaptırdığı bu kurslar, dört hafta boyunca devam edecek.
Yüzme kursları, Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerine yerleştirilen 5 farklı yüzme havuzunda gerçekleştiriliyor. 4-14 yaş aralığındaki tüm çocuklar, bu kurslarda ücretsiz olarak yüzme öğrenebiliyor. Yüzme havuzları arasında Ata Yüzme Havuzu, Prof. Dr. Mehmet Haberal Yüzme Havuzu, Bülent Ecevit Yüzme Havuzu, Hacı Sabancı Yüzme Havuzu ve Turgut Özakman Yüzme Havuzu bulunuyor. Kurslar, 10 Mart tarihine kadar devam edecek. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yaptığı açıklamada, ilçede yapılan yatırımların her zaman çocukların ve gençlerin eğitimine ve spor faaliyetlerine odaklandığını vurguladı. Yaşar, "Yenimahalle Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimine ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine büyük önem veriyoruz. Bu nedenle her yatırımda öncelik eğitime veriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize gösterdiği hedeflere ulaşmanın yolu, çağın gereksinimlerine uygun, sorgulayan ve üreten bireyler yetiştirmekten geçiyor. Geleceğin söz sahibi bireylerini Yenimahalle'den çıkarmak istiyoruz ve bu amaçla çocuklarımızın geleceğini düşünerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Yenimahalle Belediyesi'nin ilçedeki çocuklara yönelik düzenlediği ücretsiz yüzme kursları büyük ilgiyle başladı. 2.200 Yenimahalleli çocuğun kayıt yaptırdığı bu kurslar, dört hafta boyunca devam edecek.

Yüzme kursları, Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerine yerleştirilen 5 farklı yüzme havuzunda gerçekleştiriliyor. 4-14 yaş aralığındaki tüm çocuklar, bu kurslarda ücretsiz olarak yüzme öğrenebiliyor. Yüzme havuzları arasında Ata Yüzme Havuzu, Prof. Dr. Mehmet Haberal Yüzme Havuzu, Bülent Ecevit Yüzme Havuzu, Hacı Sabancı Yüzme Havuzu ve Turgut Özakman Yüzme Havuzu bulunuyor. Kurslar, 10 Mart tarihine kadar devam edecek.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yaptığı açıklamada, ilçede yapılan yatırımların her zaman çocukların ve gençlerin eğitimine ve spor faaliyetlerine odaklandığını vurguladı. Yaşar, "Yenimahalle Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimine ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine büyük önem veriyoruz. Bu nedenle her yatırımda öncelik eğitime veriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize gösterdiği hedeflere ulaşmanın yolu, çağın gereksinimlerine uygun, sorgulayan ve üreten bireyler yetiştirmekten geçiyor. Geleceğin söz sahibi bireylerini Yenimahalle'den çıkarmak istiyoruz ve bu amaçla çocuklarımızın geleceğini düşünerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.