Ankara trafiğine ABB'den bir müjde daha!

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 11.02.2024 - 12:14, Güncelleme: 11.02.2024 - 12:14
 

Ankara trafiğine ABB'den bir müjde daha!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Esenboğa Havaalanı Yolu (Özal Bulvarı) için önemli bir projeyi daha duyurdu: Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), başkentteki kronikleşmiş trafik sorunlarına çözüm getirmek adına önemli adımlar atmaya devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı, Esenboğa Havaalanı Yolu üzerinden Pursaklar ilçesine giriş ve çıkışlar için kullanılan U Dönüş Alt Geçidi'nin kapasitesinin yetersiz kalması nedeniyle yaşanan trafik sıkıntısını "Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak" projesi ile çözecek. ABB Başkanı Mansur Yavaş, projenin ihalesinin gerçekleştirilmesiyle ilgili ayrıntıları sosyal medya hesaplarından paylaşarak, çalışmalara yaz aylarında başlanacağını belirtti. Alt geçidin 3 gidiş ve 3 geliş olmak üzere 700 metre uzunluğunda olacağını aktardı. Bu alt geçit sayesinde, Havaalanı Yolu (Özal Bulvarı) ile 1566. Cadde kesişimine inşa edilecek ve ilçeye yeni bir giriş-çıkış imkanı sağlanacak. Projenin hayata geçirilmesiyle, Pursaklar ilçesinde yaşayan vatandaşların günlük hayatlarında trafik stresiyle daha az karşılaşacağı ve ulaşımda daha rahat bir deneyim yaşayacakları öngörülüyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Esenboğa Havaalanı Yolu (Özal Bulvarı) için önemli bir projeyi daha duyurdu: Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), başkentteki kronikleşmiş trafik sorunlarına çözüm getirmek adına önemli adımlar atmaya devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı, Esenboğa Havaalanı Yolu üzerinden Pursaklar ilçesine giriş ve çıkışlar için kullanılan U Dönüş Alt Geçidi'nin kapasitesinin yetersiz kalması nedeniyle yaşanan trafik sıkıntısını "Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak" projesi ile çözecek.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, projenin ihalesinin gerçekleştirilmesiyle ilgili ayrıntıları sosyal medya hesaplarından paylaşarak, çalışmalara yaz aylarında başlanacağını belirtti. Alt geçidin 3 gidiş ve 3 geliş olmak üzere 700 metre uzunluğunda olacağını aktardı. Bu alt geçit sayesinde, Havaalanı Yolu (Özal Bulvarı) ile 1566. Cadde kesişimine inşa edilecek ve ilçeye yeni bir giriş-çıkış imkanı sağlanacak.

Projenin hayata geçirilmesiyle, Pursaklar ilçesinde yaşayan vatandaşların günlük hayatlarında trafik stresiyle daha az karşılaşacağı ve ulaşımda daha rahat bir deneyim yaşayacakları öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.