Ankara Ticaret Odası'ndan "Bina Tamamlama Sigortası"

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 31.01.2024 - 19:16, Güncelleme: 31.01.2024 - 19:16
 

Ankara Ticaret Odası'ndan "Bina Tamamlama Sigortası"

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay, "Bina Tamamlama Sigortası"nın inşaat sektöründeki istenmeyen durumlar karşısında müteahhitleri koruduğunu belirtti.
ATO Meclis Salonu'nda düzenlenen "Finansal Market Vizyonu ile Sigortadan Fazlası" başlıklı sektörel toplantıda konuşan Aktay, sigortanın ekonomik gelişim üzerinde olumlu etkisi bulunduğunu ifade etti. Aktay, inşaat sektörünün, ekonominin lokomotif sektörü olduğunu ve birçok alt sektörü etkilediğini vurgulayarak, "Bina Tamamlama Sigortası", kentsel dönüşüm faaliyetlerinin artmasıyla daha fazla ihtiyaç duyulan bir sigorta türü olduğunu belirtti. Sigortanın, müteahhitleri ve konut sahiplerini koruyarak ülke varlıklarını ve yatırımları güvence altına aldığını söyledi. Toplantıda ayrıca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar ve diğer sektör temsilcileri de konuşma yaptı. Panelde, sigortacılık sektöründeki yeni gelişmeler, finansal sigortalar ve sektöre dair konular ele alındı.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay, "Bina Tamamlama Sigortası"nın inşaat sektöründeki istenmeyen durumlar karşısında müteahhitleri koruduğunu belirtti.

ATO Meclis Salonu'nda düzenlenen "Finansal Market Vizyonu ile Sigortadan Fazlası" başlıklı sektörel toplantıda konuşan Aktay, sigortanın ekonomik gelişim üzerinde olumlu etkisi bulunduğunu ifade etti.

Aktay, inşaat sektörünün, ekonominin lokomotif sektörü olduğunu ve birçok alt sektörü etkilediğini vurgulayarak, "Bina Tamamlama Sigortası", kentsel dönüşüm faaliyetlerinin artmasıyla daha fazla ihtiyaç duyulan bir sigorta türü olduğunu belirtti. Sigortanın, müteahhitleri ve konut sahiplerini koruyarak ülke varlıklarını ve yatırımları güvence altına aldığını söyledi.

Toplantıda ayrıca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar ve diğer sektör temsilcileri de konuşma yaptı. Panelde, sigortacılık sektöründeki yeni gelişmeler, finansal sigortalar ve sektöre dair konular ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.