Ankara Ticaret Odası'nda açıkladı: Ulus turizm merkezi olacak

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 17.03.2024 - 09:28, Güncelleme: 17.03.2024 - 09:28
 

Ankara Ticaret Odası'nda açıkladı: Ulus turizm merkezi olacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara Ticaret Odası'nda projelerini anlattı, turizm vurgusu yaptı...
Ankara Ticaret Odası'nın meclis ve komite üyeleriyle düzenlenen "Proje Tanıtım Toplantısı"nda bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, konuşmasında ortak akıl vurgusu yaparak, "Beypazarı'nı yaptığım gibi iddia ediyorum Ulus'u da turizmin merkezi yapacağım. Başkentin gözde turizm merkezlerinden biri olacak" dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ATO'da gerçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısı'nda, 5 yıllık dönemde gerçekleştirdiği yatırımları ve gelecek projeleri hakkında bilgi verdi. Toplantıya CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner ve CHP Yenimahalle Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fethi Yaşar da katıldı. Ortak akılın belediye yönetiminde önemine vurgu yapan Yavaş, "Belediye başkanının yapacağı yatırımları ortak akılla tespit etmesi lazım. Belediye başkanı, çöp projelere para yatırmadan, halkın görüşlerini alarak hareket etmeli" şeklinde konuştu. Ayrıca, Kent Konseyi'nin kararları doğrultusunda şehirde gelişme yönünün belirlendiğini ve bu doğrultuda çalışmaların yapıldığını belirtti. Ankara'da turizmi canlandırmayı hedeflediğini ifade eden Yavaş, "Beypazarı'na turist getireceğim dediğim zaman kimse inanmamıştı. Şimdi de iddia ediyorum Beypazarı'nı yaptığım gibi Ulus'u da turizmin merkezi yapacağım. Ulus'ta dokunmadığımız hiçbir bina kalmadı. Ulus, Başkentin gözde turizm merkezlerinden biri olacak" dedi ve bu bölgedeki projelerden bahsetti. Önemli iş insanlarının tohum bankaları kurduğuna dikkat çeken Yavaş, "Önümüzdeki dönemlerde gıda ve su savaşlarının artacağını düşünüyorum. Bu nedenle çiftçiye destek veriyoruz ve kırsal kalkınmayı destekleyen işler yapıyoruz" şeklinde konuştu. Seçimden sonra rozetini çıkararak hizmet etmeye devam ettiğini vurgulayan Yavaş, esnaf ve tüccara yapılan yardımları hatırlatarak, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve bir vatandaş olarak, esnafın ve tüccarın huzurunu ve bereketini korumanın önemli olduğuna inanıyorum" dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara Ticaret Odası'nda projelerini anlattı, turizm vurgusu yaptı...

Ankara Ticaret Odası'nın meclis ve komite üyeleriyle düzenlenen "Proje Tanıtım Toplantısı"nda bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, konuşmasında ortak akıl vurgusu yaparak, "Beypazarı'nı yaptığım gibi iddia ediyorum Ulus'u da turizmin merkezi yapacağım. Başkentin gözde turizm merkezlerinden biri olacak" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ATO'da gerçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısı'nda, 5 yıllık dönemde gerçekleştirdiği yatırımları ve gelecek projeleri hakkında bilgi verdi.

Toplantıya CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner ve CHP Yenimahalle Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fethi Yaşar da katıldı.

Ortak akılın belediye yönetiminde önemine vurgu yapan Yavaş, "Belediye başkanının yapacağı yatırımları ortak akılla tespit etmesi lazım. Belediye başkanı, çöp projelere para yatırmadan, halkın görüşlerini alarak hareket etmeli" şeklinde konuştu. Ayrıca, Kent Konseyi'nin kararları doğrultusunda şehirde gelişme yönünün belirlendiğini ve bu doğrultuda çalışmaların yapıldığını belirtti.

Ankara'da turizmi canlandırmayı hedeflediğini ifade eden Yavaş, "Beypazarı'na turist getireceğim dediğim zaman kimse inanmamıştı. Şimdi de iddia ediyorum Beypazarı'nı yaptığım gibi Ulus'u da turizmin merkezi yapacağım. Ulus'ta dokunmadığımız hiçbir bina kalmadı. Ulus, Başkentin gözde turizm merkezlerinden biri olacak" dedi ve bu bölgedeki projelerden bahsetti.

Önemli iş insanlarının tohum bankaları kurduğuna dikkat çeken Yavaş, "Önümüzdeki dönemlerde gıda ve su savaşlarının artacağını düşünüyorum. Bu nedenle çiftçiye destek veriyoruz ve kırsal kalkınmayı destekleyen işler yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Seçimden sonra rozetini çıkararak hizmet etmeye devam ettiğini vurgulayan Yavaş, esnaf ve tüccara yapılan yardımları hatırlatarak, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve bir vatandaş olarak, esnafın ve tüccarın huzurunu ve bereketini korumanın önemli olduğuna inanıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.