Ankara Ticaret Odası her alanda destek oldu

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 04.02.2024 - 17:44, Güncelleme: 04.02.2024 - 17:44
 

Ankara Ticaret Odası her alanda destek oldu

Türkiye'yi yasa boğan 6 Şubat depremlerinin 1. yılı için mesaj yayımlayan Ankara Ticaret Odası, bölgeye yardım ulaştıran ilk kurumlardan biri olmuştu...
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Odası'nın 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilde etkili olan depremlerin ardından hızla harekete geçerek, bölgeye yardım ulaştırdığını belirtti. Baran, Türk milletinin dayanışma ve birlikteliğinin, zorlukların üstesinden gelmede önemli bir güç olduğunu vurgulayarak, felaket karşısında sergilenen dayanışmanın etkileyici olduğunu ifade etti. ATO Başkanı Gürsel Baran, 6 Şubat'taki depremlerin birinci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ankara Ticaret Odası'nın hemen harekete geçtiğini ve tüm imkanlarını depremzedelerin yardımına seferber ettiğini belirtti. Baran, devletin yanı sıra iş dünyasından sivil toplum kuruluşlarına kadar herkesin Türkiye için birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini kaydederek, Türk milletinin bu zor dönemde dayanışma içinde olduğunu bir kez daha gördüklerini ifade etti. Ankara Ticaret Odası'nın deprem bölgesine hemen yardım ulaştırdığını, bebek bezinden gıda maddelerine, jeneratörden ısıtıcıya kadar birçok ürünü tırlarla bölgeye ulaştırdığını belirten Baran, afet bölgesindeki akaryakıt ihtiyacını karşılamak üzere tankerlerle sevkiyat gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Ayrıca, arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına destek verdiklerini, iş makineleri, vinç, beton delici ve demir kesici aletleri bölgeye gönderdiklerini ifade etti. 20 BİN KİŞİYE SICAK YEMEK SERVİSİ Baran, Ankara Ticaret Odası olarak deprem bölgesinde çeşitli hizmetler sunduklarını açıkladı. Bunlar arasında, çocukların rahatça oyun oynayabileceği yaşam alanları kurduklarını, mobil mutfaklarla günlük 20 bin kişiye sıcak yemek servisi yaptıklarını, mobil tuvaletleri kullanıma sunduklarını ve barınma ihtiyacını karşılamak üzere çadırlar kurduklarını belirtti. Ayrıca, Ankara Ticaret Odası'nın meslek komiteleri ve üyeleriyle birlikte depremin hemen ardından teyakkuzda olduklarını ve birçok alanda yardım faaliyetleri düzenlediklerini ifade etti. Baran, ATO'nun depremzedeler için prefabrik yaşam alanları inşa ettiğini, kuaförler ve güzellik uzmanları göndererek hizmet verdiklerini, gözlük ihtiyacını karşılamak üzere optisyenlerle iş birliği yaptıklarını, bölgeye destek amacıyla çağrıda bulunduklarını ve kalıcı konut ihtiyacını karşılamak için bir kampanya başlattıklarını belirtti. ATO Başkanı Gürsel Baran, tüm bu yardım faaliyetlerini, ATO'nun yönetimi, meclisi, meslek komiteleri ve üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, Türk milletinin en büyük gücünün birlik ve beraberlik olduğunu bir kez daha gördüklerini dile getirdi.
Türkiye'yi yasa boğan 6 Şubat depremlerinin 1. yılı için mesaj yayımlayan Ankara Ticaret Odası, bölgeye yardım ulaştıran ilk kurumlardan biri olmuştu...

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Odası'nın 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilde etkili olan depremlerin ardından hızla harekete geçerek, bölgeye yardım ulaştırdığını belirtti. Baran, Türk milletinin dayanışma ve birlikteliğinin, zorlukların üstesinden gelmede önemli bir güç olduğunu vurgulayarak, felaket karşısında sergilenen dayanışmanın etkileyici olduğunu ifade etti.

ATO Başkanı Gürsel Baran, 6 Şubat'taki depremlerin birinci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ankara Ticaret Odası'nın hemen harekete geçtiğini ve tüm imkanlarını depremzedelerin yardımına seferber ettiğini belirtti. Baran, devletin yanı sıra iş dünyasından sivil toplum kuruluşlarına kadar herkesin Türkiye için birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini kaydederek, Türk milletinin bu zor dönemde dayanışma içinde olduğunu bir kez daha gördüklerini ifade etti.

Ankara Ticaret Odası'nın deprem bölgesine hemen yardım ulaştırdığını, bebek bezinden gıda maddelerine, jeneratörden ısıtıcıya kadar birçok ürünü tırlarla bölgeye ulaştırdığını belirten Baran, afet bölgesindeki akaryakıt ihtiyacını karşılamak üzere tankerlerle sevkiyat gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Ayrıca, arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına destek verdiklerini, iş makineleri, vinç, beton delici ve demir kesici aletleri bölgeye gönderdiklerini ifade etti.

20 BİN KİŞİYE SICAK YEMEK SERVİSİ

Baran, Ankara Ticaret Odası olarak deprem bölgesinde çeşitli hizmetler sunduklarını açıkladı. Bunlar arasında, çocukların rahatça oyun oynayabileceği yaşam alanları kurduklarını, mobil mutfaklarla günlük 20 bin kişiye sıcak yemek servisi yaptıklarını, mobil tuvaletleri kullanıma sunduklarını ve barınma ihtiyacını karşılamak üzere çadırlar kurduklarını belirtti. Ayrıca, Ankara Ticaret Odası'nın meslek komiteleri ve üyeleriyle birlikte depremin hemen ardından teyakkuzda olduklarını ve birçok alanda yardım faaliyetleri düzenlediklerini ifade etti.

Baran, ATO'nun depremzedeler için prefabrik yaşam alanları inşa ettiğini, kuaförler ve güzellik uzmanları göndererek hizmet verdiklerini, gözlük ihtiyacını karşılamak üzere optisyenlerle iş birliği yaptıklarını, bölgeye destek amacıyla çağrıda bulunduklarını ve kalıcı konut ihtiyacını karşılamak için bir kampanya başlattıklarını belirtti.

ATO Başkanı Gürsel Baran, tüm bu yardım faaliyetlerini, ATO'nun yönetimi, meclisi, meslek komiteleri ve üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, Türk milletinin en büyük gücünün birlik ve beraberlik olduğunu bir kez daha gördüklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.