Ankara Ticaret Odası 101. yılını gururla kutluyor

Ekonomi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 29.05.2024 - 11:26, Güncelleme: 29.05.2024 - 11:26
 

Ankara Ticaret Odası 101. yılını gururla kutluyor

Ankara Ticaret Odası (ATO), 101. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyor... Ülke ve Ankara ekonomisine büyük katkı sunan ATO, ticaretin her alanda gelişmesi için çalışmalarına devam ediyor...
Ankara Ticaret Odası (ATO), 1923 yılında kurulduğundan bu yana, üyelerine ve Ankara ekonomisine sunduğu katkılarla güçlü bir ticaret merkezi olma özelliğini sürdürüyor. Ankara Ticaret Odası, üyelerine ve ülke ekonomisine katkıda bulunma misyonuna aralıksız devam ederken, 101 yıllık tecrübe ile ticaretin gelişmesine de öncülük ediyor.   ATO hem üyelerine sunduğu hizmetlerle hem de düzenlediği etkinliklerle Ankara’yı Türkiye'nin ticaret merkezi yapma hedefi doğrultusunda kararlı adımlar attı. Bugün, binlerce üyesiyle birlikte, ticaret hayatının can damarı olma görevini sürdürüyor. ASIRLIK TECRÜBESİYLE GELECEĞE UMUT OLUYOR... ATO'nun 101 yıllık serüveni, Ankara'nın ticari hayatına yaptığı katkılar ve sağladığı desteklerle dolu. ATO, bu köklü geçmişiyle, üyelerine ve Ankaralı ticaret erbabına ilham vermeye ve destek olmaya devam ediyor. Ankara Ticaret Odası’nın 101. kuruluş yıl dönümü, başkentin ticaret hayatının canlılığını ve önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu özel gün vesilesiyle ATO, bir asırlık tecrübesiyle geleceğe umutla bakıyor ve üyelerine sunduğu katkılarla Ankara ekonomisine güç katmayı sürdürüyor. Ankara Ticaret Odası'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: "Asırlık geleneğimizden aldığımız cesaret ve ilhamla, ikinci yüzyılımızda da üyelerimizin yanındayız. Cumhuriyet ile yaşıt Ankara Ticaret Odası 101 Yaşında!"
Ankara Ticaret Odası (ATO), 101. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyor... Ülke ve Ankara ekonomisine büyük katkı sunan ATO, ticaretin her alanda gelişmesi için çalışmalarına devam ediyor...

Ankara Ticaret Odası (ATO), 1923 yılında kurulduğundan bu yana, üyelerine ve Ankara ekonomisine sunduğu katkılarla güçlü bir ticaret merkezi olma özelliğini sürdürüyor.

Ankara Ticaret Odası, üyelerine ve ülke ekonomisine katkıda bulunma misyonuna aralıksız devam ederken, 101 yıllık tecrübe ile ticaretin gelişmesine de öncülük ediyor.

 

ATO hem üyelerine sunduğu hizmetlerle hem de düzenlediği etkinliklerle Ankara’yı Türkiye'nin ticaret merkezi yapma hedefi doğrultusunda kararlı adımlar attı. Bugün, binlerce üyesiyle birlikte, ticaret hayatının can damarı olma görevini sürdürüyor.

ASIRLIK TECRÜBESİYLE GELECEĞE UMUT OLUYOR...

ATO'nun 101 yıllık serüveni, Ankara'nın ticari hayatına yaptığı katkılar ve sağladığı desteklerle dolu. ATO, bu köklü geçmişiyle, üyelerine ve Ankaralı ticaret erbabına ilham vermeye ve destek olmaya devam ediyor. Ankara Ticaret Odası’nın 101. kuruluş yıl dönümü, başkentin ticaret hayatının canlılığını ve önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu özel gün vesilesiyle ATO, bir asırlık tecrübesiyle geleceğe umutla bakıyor ve üyelerine sunduğu katkılarla Ankara ekonomisine güç katmayı sürdürüyor.

Ankara Ticaret Odası'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

"Asırlık geleneğimizden aldığımız cesaret ve ilhamla, ikinci yüzyılımızda da üyelerimizin yanındayız. Cumhuriyet ile yaşıt Ankara Ticaret Odası 101 Yaşında!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.