Ankara Sincan'da Tokatlılar iftarda buluştu

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 17.03.2024 - 09:31, Güncelleme: 17.03.2024 - 09:31
 

Ankara Sincan'da Tokatlılar iftarda buluştu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın da katıldığı iftar programında Ankara'da yaşayan Tokatlılar bir araya geldi...
Başkent Tokatlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde, Ankara'nın en büyük "Tokatlılar İftar Buluşması" Fatih Fuar ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın katılımıyla düzenlenen iftar yemeğine binlerce Tokatlı bir araya geldi. Başkent Tokatlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ve Tokat odaklı sivil toplum kuruluşları, Fatih Fuar ve Kültür Merkezi'nde muhteşem bir iftar yemeği organize etti. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Pekeş, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Özcan, MHP İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kaan Yusuf Yurtyeri'nin de aralarında bulunduğu davetliler, bir araya gelerek iftarlarını açtılar. İftar programında konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, salonun genişliğine dikkat çekerek, "Bu salon kolonsuz bir salon ve yaklaşık 4 bin kişi bir araya gelerek iftar yapıyoruz. Salonun açıldığı günden bu yana vatandaşlarımızla dolup taşıyor. Sizlerin duaları ve destekleriyle daha güçlü bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Başkan Ercan, Sincan'da ve Ankara genelinde vatandaşların beklentilerine karşılık vereceklerini ifade etti ve Ramazan'ı tebrik etti. Başkent Tokatlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ocak da konuşmasında, Tokatlıların bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurguladı. Derneğin hizmetleri ve Başkan Murat Ercan'ın katkılarından övgüyle bahsederek teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından dua edildi ve iftar açıldı. Semazen gösterileriyle renklenen etkinlikte misafirler, Başkan Ercan ve Başkent Tokatlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'ne teşekkürlerini iletti.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın da katıldığı iftar programında Ankara'da yaşayan Tokatlılar bir araya geldi...

Başkent Tokatlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde, Ankara'nın en büyük "Tokatlılar İftar Buluşması" Fatih Fuar ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın katılımıyla düzenlenen iftar yemeğine binlerce Tokatlı bir araya geldi.

Başkent Tokatlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ve Tokat odaklı sivil toplum kuruluşları, Fatih Fuar ve Kültür Merkezi'nde muhteşem bir iftar yemeği organize etti. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Pekeş, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Özcan, MHP İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kaan Yusuf Yurtyeri'nin de aralarında bulunduğu davetliler, bir araya gelerek iftarlarını açtılar.

İftar programında konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, salonun genişliğine dikkat çekerek, "Bu salon kolonsuz bir salon ve yaklaşık 4 bin kişi bir araya gelerek iftar yapıyoruz. Salonun açıldığı günden bu yana vatandaşlarımızla dolup taşıyor. Sizlerin duaları ve destekleriyle daha güçlü bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Başkan Ercan, Sincan'da ve Ankara genelinde vatandaşların beklentilerine karşılık vereceklerini ifade etti ve Ramazan'ı tebrik etti.

Başkent Tokatlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ocak da konuşmasında, Tokatlıların bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurguladı. Derneğin hizmetleri ve Başkan Murat Ercan'ın katkılarından övgüyle bahsederek teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından dua edildi ve iftar açıldı. Semazen gösterileriyle renklenen etkinlikte misafirler, Başkan Ercan ve Başkent Tokatlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'ne teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.