Ankara Sincan'da şık destek

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 08.03.2024 - 18:21, Güncelleme: 08.03.2024 - 18:21
 

Ankara Sincan'da şık destek

Sincan Belediyesi, Ramazan öncesi dar gelirli ailelere destek olmaya devam ediyor. Bu yıl da sosyal yardım kartları üzerinden 9,200 kişiye 1,500 TL ve 398 çölyak hastasına 1,000 TL yardım yapıldı.
Sincan Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalarını artırdı ve yardımlaşma ve dayanışmanın önemini vurguladı. Sosyal yardım kartları aracılığıyla 9,200 kişiye 1,500 TL nakit yardım yapılırken, 398 çölyak hastası vatandaşa da kişi başına 1,000 TL, aynı hanede yaşayan iki kişiye ise 2,000 TL destek sağlandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yaptığı açıklamada, "Her sene olduğu gibi bu yıl da mübarek Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerimize sosyal yardım kartlarımız aracılığıyla nakdi yardımlarımızı gerçekleştirdik. 9,200 ihtiyaç sahibine 1,500 lira, 398 çölyak hastamıza ise kişi başı 1,000 TL, aynı evde yaşayan iki kişiye 2,000 lira destek sağladık. Bu desteğin, Ramazan ayını daha rahat ve huzurlu geçirmelerine katkı sağlayacağını umuyoruz. Ramazan boyunca iftar çadırları, sahur ikramları ve çeşitli programlarla Sincanlı vatandaşlarımızın manevi huzurunu artırmak için çalışacağız. Ramazan'ın Sincanlı kardeşlerimize, milletimize ve tüm İslam aleminin hayırlara vesile olmasını temenni eder, mübarek Ramazan ayınızı tebrik ederim" şeklinde konuştu.
Sincan Belediyesi, Ramazan öncesi dar gelirli ailelere destek olmaya devam ediyor. Bu yıl da sosyal yardım kartları üzerinden 9,200 kişiye 1,500 TL ve 398 çölyak hastasına 1,000 TL yardım yapıldı.

Sincan Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalarını artırdı ve yardımlaşma ve dayanışmanın önemini vurguladı.

Sosyal yardım kartları aracılığıyla 9,200 kişiye 1,500 TL nakit yardım yapılırken, 398 çölyak hastası vatandaşa da kişi başına 1,000 TL, aynı hanede yaşayan iki kişiye ise 2,000 TL destek sağlandı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yaptığı açıklamada, "Her sene olduğu gibi bu yıl da mübarek Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerimize sosyal yardım kartlarımız aracılığıyla nakdi yardımlarımızı gerçekleştirdik. 9,200 ihtiyaç sahibine 1,500 lira, 398 çölyak hastamıza ise kişi başı 1,000 TL, aynı evde yaşayan iki kişiye 2,000 lira destek sağladık. Bu desteğin, Ramazan ayını daha rahat ve huzurlu geçirmelerine katkı sağlayacağını umuyoruz. Ramazan boyunca iftar çadırları, sahur ikramları ve çeşitli programlarla Sincanlı vatandaşlarımızın manevi huzurunu artırmak için çalışacağız. Ramazan'ın Sincanlı kardeşlerimize, milletimize ve tüm İslam aleminin hayırlara vesile olmasını temenni eder, mübarek Ramazan ayınızı tebrik ederim" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.