Ankara Sincan'da mahalle mahalle gezen Başkan Murat Ercan

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 30.01.2024 - 12:29, Güncelleme: 30.01.2024 - 12:29
 

Ankara Sincan'da mahalle mahalle gezen Başkan Murat Ercan

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, göreve geldiği günden bu yana ilçeyi adeta karış karış gezerek Sincanlı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaşlarla gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. Her yaş grubundan insanla fikir alışverişi yaparak Sincan'ın her köşesinde vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Gençlerle yapılan istişare toplantılarına özel önem veren Başkan Ercan, Fatih Millet Kıraathanesi'nde ders çalışan öğrencilerle bir araya geldi. Gökçek ve Tandoğan Mahallelerinde de gençleri selamlayan Başkan Ercan, gençlerle kurdukları gönül bağının önemine vurgu yaptı. Başkan Ercan, gençlerin fikirlerine değer vererek, onların istikbali için atılacak adımları gençlerle birlikte planladıklarını belirtti ve genç dostu projelerine yeni dönemde de devam edeceklerini ifade etti. Sincan'da esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Ercan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, MHP İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Yusuf Yurteri ile birlikte Plevne Mahallesinde esnafları ziyaret etti. Plevne Taksi Durağında taksicilerle çay içip sohbet eden Başkan Ercan, esnaf ziyaretleri kapsamında Plevne Mahallesi Muhtarlığı ve Plevne Camii Derneği'ni de ziyaret etti. Başkan Ercan, taksicilere kolaylıklar dileyerek, ilçenin ulaşım çözümlerinin bir parçası olan taksicilere teşekkür etti.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, göreve geldiği günden bu yana ilçeyi adeta karış karış gezerek Sincanlı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaşlarla gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. Her yaş grubundan insanla fikir alışverişi yaparak Sincan'ın her köşesinde vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Gençlerle yapılan istişare toplantılarına özel önem veren Başkan Ercan, Fatih Millet Kıraathanesi'nde ders çalışan öğrencilerle bir araya geldi. Gökçek ve Tandoğan Mahallelerinde de gençleri selamlayan Başkan Ercan, gençlerle kurdukları gönül bağının önemine vurgu yaptı. Başkan Ercan, gençlerin fikirlerine değer vererek, onların istikbali için atılacak adımları gençlerle birlikte planladıklarını belirtti ve genç dostu projelerine yeni dönemde de devam edeceklerini ifade etti.

Sincan'da esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Ercan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, MHP İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Yusuf Yurteri ile birlikte Plevne Mahallesinde esnafları ziyaret etti. Plevne Taksi Durağında taksicilerle çay içip sohbet eden Başkan Ercan, esnaf ziyaretleri kapsamında Plevne Mahallesi Muhtarlığı ve Plevne Camii Derneği'ni de ziyaret etti. Başkan Ercan, taksicilere kolaylıklar dileyerek, ilçenin ulaşım çözümlerinin bir parçası olan taksicilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.