Ankara Sincan'da gelene ev hissi yaşatan konaklar

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 15.02.2024 - 19:28, Güncelleme: 15.02.2024 - 19:28
 

Ankara Sincan'da gelene ev hissi yaşatan konaklar

Sincanlı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konaklar, yaşlıları ağırlamaya devam ediyor. Özellikle Güngörmüşler Konakları, ileri yaşta olan vatandaşların bir araya gelerek vakit geçirmelerine imkan tanıyor ve gazete, kitap gibi aktivitelerini nezih bir ortamda sürdürmelerine olanak sağlıyor.
Sincan Belediyesi'nin sağladığı konak hizmetinden son derece memnun olan güngörmüşler, özellikle emeklilik sonrası vakitlerini kaliteli bir şekilde değerlendirme şansı buluyorlar. Dost sohbetleriyle sosyalleşme fırsatı yakalayan yaşlılar, aynı zamanda birbirleriyle tecrübelerini paylaşarak eski günleri hatırlıyorlar. Güngörmüşler Konakları, sabah 8'den akşam 5'e kadar hizmet veriyor ve konaklarda oturma salonları ile birlikte kitap okuma imkanı sunan kütüphaneler de bulunuyor. Ayrıca, konak içerisindeki mescitlerde ibadetlerini gerçekleştiren güngörmüşlere çeşitli ikramlarda bulunuluyor. Güngörmüşler Konağı müdavimlerinden Seyfi Selçuk, Sincan Belediyesi Başkanı Murat Ercan'a teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Selçuk, "Başkan Murat Ercan'dan Allah razı olsun. Burası bizim için evimiz gibi. Emekli olduktan sonra burada arkadaşlarımızla bir araya gelip, sohbet ediyoruz. Hem derdimizi hem sevincimizi paylaşıyoruz. Bu imkanlar için Başkanımıza çok teşekkür ederiz," dedi. Başkan Ercan, konakları sık sık ziyaret ederek ilçenin yaşlılarıyla sohbet ediyor ve onların hayır dualarını almayı ihmal etmiyor.
Sincanlı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konaklar, yaşlıları ağırlamaya devam ediyor. Özellikle Güngörmüşler Konakları, ileri yaşta olan vatandaşların bir araya gelerek vakit geçirmelerine imkan tanıyor ve gazete, kitap gibi aktivitelerini nezih bir ortamda sürdürmelerine olanak sağlıyor.

Sincan Belediyesi'nin sağladığı konak hizmetinden son derece memnun olan güngörmüşler, özellikle emeklilik sonrası vakitlerini kaliteli bir şekilde değerlendirme şansı buluyorlar. Dost sohbetleriyle sosyalleşme fırsatı yakalayan yaşlılar, aynı zamanda birbirleriyle tecrübelerini paylaşarak eski günleri hatırlıyorlar.

Güngörmüşler Konakları, sabah 8'den akşam 5'e kadar hizmet veriyor ve konaklarda oturma salonları ile birlikte kitap okuma imkanı sunan kütüphaneler de bulunuyor. Ayrıca, konak içerisindeki mescitlerde ibadetlerini gerçekleştiren güngörmüşlere çeşitli ikramlarda bulunuluyor.

Güngörmüşler Konağı müdavimlerinden Seyfi Selçuk, Sincan Belediyesi Başkanı Murat Ercan'a teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Selçuk, "Başkan Murat Ercan'dan Allah razı olsun. Burası bizim için evimiz gibi. Emekli olduktan sonra burada arkadaşlarımızla bir araya gelip, sohbet ediyoruz. Hem derdimizi hem sevincimizi paylaşıyoruz. Bu imkanlar için Başkanımıza çok teşekkür ederiz," dedi.

Başkan Ercan, konakları sık sık ziyaret ederek ilçenin yaşlılarıyla sohbet ediyor ve onların hayır dualarını almayı ihmal etmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.