Ankara Sincan'da AK Parti adayı Murat Ercan

Ankara 24.01.2024 - 18:11, Güncelleme: 24.01.2024 - 18:11
 

Ankara Sincan'da AK Parti adayı Murat Ercan

Yerel seçimler öncesi adayların merakla beklendiği Ankara'da AK Parti'nin belediye başkan adayları belli oldu. Sincan için yeniden Murat Ercan aday oldu...
31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, AK Parti, illerden sonra ilçe adaylarını da açıklamaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin güçlü destek bulan ilçelerinden Sincan'ı, mevcut Başkan Murat Ercan'a yeniden emanet etti. Murat Ercan, göreve geldiği ilk günden itibaren gerçekleştirdiği hizmetler ve projelerle takdir toplamış, Sincan'a birçok eser kazandırarak gönüllere taht kurmuştu. Bu başarılarıyla dikkat çeken Ercan, tekrar Sincan Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Yerel seçimlere doğru gidilirken AK Parti'nin belediye başkan adayları, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen görkemli bir törenle tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ve yüzlerce partiliyle gerçekleşen bu aday tanıtım toplantısında Başkan Murat Ercan, Sincan Belediye Başkanlığı için bir kez daha aday gösterildi. MURAT ERCAN: KALICI ESERLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ Sincan'da başkanlık görevine başladığı günden bu yana, her kesimden insanla birebir iletişim kurarak projeleri ve yatırımlarıyla ilçeyi cazibe merkezi haline getiren Murat Ercan, yeni dönemde de heyecan ve coşkusunu paylaştı. Ercan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle yeniden Sincan Belediye Başkan Adayı ilan edildik. Ankara’mızı yeniden, özlenen gerçek belediyecilik anlayışı ile buluşturmaya; Sincan’ımızda el ele, gönül gönüle yeni başarı hikayeleri yazmaya ve hemşerilerimiz için yeni kalıcı eser ve hizmetler üretmeye söz veriyoruz. Ankara için, Sincan için durmak yok, yola devam diyoruz" dedi. Başkan Murat Ercan, azim, coşku ve büyük bir vizyonla 31 Mart yerel seçimlerine hazır olduklarını belirterek, daha önce hayata geçirdiği mega projeleri katlayarak Sincan'ın marka değerini daha da yükseltmeyi hedeflediğini ifade etti. Sıfır Atık çalışmaları, Eko Çiftlik, Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Matematik Müzesi, Millet Kıraathaneleri, Bebek Kütüphanesi, Anne Çocuk Oyun Evleri gibi ödüllü projeleri gerçekleştiren Başkan Ercan, bu sosyal belediyecilik vizyonunu yeni döneme de taşıyacaklarını vurguladı.
Yerel seçimler öncesi adayların merakla beklendiği Ankara'da AK Parti'nin belediye başkan adayları belli oldu. Sincan için yeniden Murat Ercan aday oldu...

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, AK Parti, illerden sonra ilçe adaylarını da açıklamaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin güçlü destek bulan ilçelerinden Sincan'ı, mevcut Başkan Murat Ercan'a yeniden emanet etti. Murat Ercan, göreve geldiği ilk günden itibaren gerçekleştirdiği hizmetler ve projelerle takdir toplamış, Sincan'a birçok eser kazandırarak gönüllere taht kurmuştu. Bu başarılarıyla dikkat çeken Ercan, tekrar Sincan Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Yerel seçimlere doğru gidilirken AK Parti'nin belediye başkan adayları, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen görkemli bir törenle tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ve yüzlerce partiliyle gerçekleşen bu aday tanıtım toplantısında Başkan Murat Ercan, Sincan Belediye Başkanlığı için bir kez daha aday gösterildi.

MURAT ERCAN: KALICI ESERLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sincan'da başkanlık görevine başladığı günden bu yana, her kesimden insanla birebir iletişim kurarak projeleri ve yatırımlarıyla ilçeyi cazibe merkezi haline getiren Murat Ercan, yeni dönemde de heyecan ve coşkusunu paylaştı. Ercan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle yeniden Sincan Belediye Başkan Adayı ilan edildik. Ankara’mızı yeniden, özlenen gerçek belediyecilik anlayışı ile buluşturmaya; Sincan’ımızda el ele, gönül gönüle yeni başarı hikayeleri yazmaya ve hemşerilerimiz için yeni kalıcı eser ve hizmetler üretmeye söz veriyoruz. Ankara için, Sincan için durmak yok, yola devam diyoruz" dedi.

Başkan Murat Ercan, azim, coşku ve büyük bir vizyonla 31 Mart yerel seçimlerine hazır olduklarını belirterek, daha önce hayata geçirdiği mega projeleri katlayarak Sincan'ın marka değerini daha da yükseltmeyi hedeflediğini ifade etti. Sıfır Atık çalışmaları, Eko Çiftlik, Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Matematik Müzesi, Millet Kıraathaneleri, Bebek Kütüphanesi, Anne Çocuk Oyun Evleri gibi ödüllü projeleri gerçekleştiren Başkan Ercan, bu sosyal belediyecilik vizyonunu yeni döneme de taşıyacaklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.