Ankara Sanayi Odası'nda devir teslim tamamlandı

Ekonomi 21.12.2022 - 11:00, Güncelleme: 21.12.2022 - 11:00
 

Ankara Sanayi Odası'nda devir teslim tamamlandı

Ankara Sanayi Odası’nda 13 Aralık'ta gerçekleştirilen seçimlerin ardından Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilerek mazbatasını alan Seyit Ardıç, gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevi Nurettin Özdebir’den devraldı.
Ankara Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen törene ASO Başkanı Seyit Ardıç, önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve ASO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.  15 yıldır ASO Başkanlığını yürüten ve görevi Seyit Ardıç’a devreden Nurettin Özdebir konuşmasında “Genç ve enerji dolu bir ekiple göreve geldiniz. Ankara’mıza hayırlı olsun” ifadesini kullandı.    Görevi Özdebir’den devralan ASO Başkanı Seyit Ardıç ise 15 yıl boyunca verdiği hizmetlerden dolayı Nurettin Özdebir’e teşekkür etti.    ASO kapılarının 7 gün 24 saat herkese açık olacağını ifade eden ASO Başkanı Ardıç, “Türkiye’nin geleceği katma değerli ve yüksek teknoloji sanayi ürünleri üretiminden, insan kaynaklarının daha nitelikli hale getirilmesinden geçiyor. Bunun için sanayimizi dönüştürmek zorundayız” diye konuştu.   Daha sonra yeni Yönetim Kurulu Seyit Ardıç Başkanlığındaki ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi. Toplantıda, ASO Başkan Yardımcılıklarına Mete Çağlayan ve Özgür Bayraktar, Sayman Üyeliğe ise Ercan Ata seçildi. ASO Yönetim Kurulu’nun diğer üyeleri ise şöyle:  İhsan Çetinceviz, İbrahim Aykut Özüner, Mehmet Osmanbeyoğlu, Halit Erol, Burcu Gençoğlu, Levent Akçakoca ve Ertuğrul Onat. 
Ankara Sanayi Odası’nda 13 Aralık'ta gerçekleştirilen seçimlerin ardından Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilerek mazbatasını alan Seyit Ardıç, gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevi Nurettin Özdebir’den devraldı.

Ankara Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen törene ASO Başkanı Seyit Ardıç, önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve ASO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

15 yıldır ASO Başkanlığını yürüten ve görevi Seyit Ardıç’a devreden Nurettin Özdebir konuşmasında “Genç ve enerji dolu bir ekiple göreve geldiniz. Ankara’mıza hayırlı olsun” ifadesini kullandı.   

Görevi Özdebir’den devralan ASO Başkanı Seyit Ardıç ise 15 yıl boyunca verdiği hizmetlerden dolayı Nurettin Özdebir’e teşekkür etti.   

ASO kapılarının 7 gün 24 saat herkese açık olacağını ifade eden ASO Başkanı Ardıç, “Türkiye’nin geleceği katma değerli ve yüksek teknoloji sanayi ürünleri üretiminden, insan kaynaklarının daha nitelikli hale getirilmesinden geçiyor. Bunun için sanayimizi dönüştürmek zorundayız” diye konuştu.  

Daha sonra yeni Yönetim Kurulu Seyit Ardıç Başkanlığındaki ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi. Toplantıda, ASO Başkan Yardımcılıklarına Mete Çağlayan ve Özgür Bayraktar, Sayman Üyeliğe ise Ercan Ata seçildi. ASO Yönetim Kurulu’nun diğer üyeleri ise şöyle:  İhsan Çetinceviz, İbrahim Aykut Özüner, Mehmet Osmanbeyoğlu, Halit Erol, Burcu Gençoğlu, Levent Akçakoca ve Ertuğrul Onat. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.