ANKARA SANAYİ ODASI YENİ YÖNETİMİ ATA’NIN HUZURUNDA

Güncel 20.12.2022 - 14:55, Güncelleme: 20.12.2022 - 14:55
 

ANKARA SANAYİ ODASI YENİ YÖNETİMİ ATA’NIN HUZURUNDA

ASO seçimlerinin tamamlanmasının ardından ASO Başkanı Seyit Ardıç, Meclis Başkanı Celal Koloğlu, Başkanlık Divanı Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis ve Komite Üyeleri, ASO ve ASO 2. OSB Personeli ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.
Ankara Sanayi Odası heyeti, Aslanlı Yol'dan mozoleye gelerek çelenk bıraktı ve Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defterini de imzalayan ASO Başkanı Seyit Ardıç, deftere şunları yazdı: “Aziz Atatürk, Milli Mücadele’nin karargahı başkentimizde, Ankara Sanayi Odası’nın yeni seçilen yönetimi olarak heyecan ve gururla huzurundayız. Türkiye Cumhuriyeti’nde sanayileşme hamlesi bundan 100 yıl önce  “her fabrika bir kaledir” sözlerinizle başlamıştı. Biz de bu vizyon doğrultusunda yeni kaleler inşa etmek için yola çıktık. Bu yeni yolculuğumuza komite ve meclisimize ilk kez daha çok genç ve kadın sanayicimizin katılımıyla başladık. Odamıza bağlı 9 bin iş insanımızla hedefimiz; Cumhuriyetimizin 100. yılında Ankara’yı sanayinin de başkenti yapmaktır. Türkiye’nin üretim, ihracat, istihdam ve büyümesine katkı sağlayarak zat-ı alinizin hedef olarak belirttiği “muasır medeniyet” seviyesine erişmek için elimizden gelen gayreti göstereceğimize söz veriyoruz. Hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz” Daha sonra Anıtkabir Komutanı Albay Ümit Yücelen ziyaret edildi.
ASO seçimlerinin tamamlanmasının ardından ASO Başkanı Seyit Ardıç, Meclis Başkanı Celal Koloğlu, Başkanlık Divanı Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis ve Komite Üyeleri, ASO ve ASO 2. OSB Personeli ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Ankara Sanayi Odası heyeti, Aslanlı Yol'dan mozoleye gelerek çelenk bıraktı ve Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defterini de imzalayan ASO Başkanı Seyit Ardıç, deftere şunları yazdı:

“Aziz Atatürk,

Milli Mücadele’nin karargahı başkentimizde, Ankara Sanayi Odası’nın yeni seçilen yönetimi olarak heyecan ve gururla huzurundayız.

Türkiye Cumhuriyeti’nde sanayileşme hamlesi bundan 100 yıl önce  “her fabrika bir kaledir” sözlerinizle başlamıştı. Biz de bu vizyon doğrultusunda yeni kaleler inşa etmek için yola çıktık.

Bu yeni yolculuğumuza komite ve meclisimize ilk kez daha çok genç ve kadın sanayicimizin katılımıyla başladık.

Odamıza bağlı 9 bin iş insanımızla hedefimiz; Cumhuriyetimizin 100. yılında Ankara’yı sanayinin de başkenti yapmaktır.

Türkiye’nin üretim, ihracat, istihdam ve büyümesine katkı sağlayarak zat-ı alinizin hedef olarak belirttiği “muasır medeniyet” seviyesine erişmek için elimizden gelen gayreti göstereceğimize söz veriyoruz.

Hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz”

Daha sonra Anıtkabir Komutanı Albay Ümit Yücelen ziyaret edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.