Ankara Pursaklar'da 2. Kİtap Günleri hazırlığı

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 02.02.2024 - 23:34, Güncelleme: 02.02.2024 - 23:34
 

Ankara Pursaklar'da 2. Kİtap Günleri hazırlığı

Her yeni gün, çeşitli sosyal ve kültürel programlarla hizmet sunan Pursaklar Belediyesi, 9-18 Şubat günlerinde olacak 2. Kitap Günleri için hazırlıklara başladı.
Pursaklar Belediyesi, 105 yayınevi ve birçok yazarın katılım sağladığı ve 60.000 okurun ilgi gösterdiği 1. Kitap Günleri'nin ardından, bu yıl ikincisini düzenleyeceği Kitap Günleri için kolları sıvadı. Etkinlik, Pursaklar Yaşam Merkezi'nde 09-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 2. Kitap Günleri'ne ilişkin yaptığı açıklamada, 65 farklı yazarın ve 101'in üzerinde yayınevinin katılacağını belirtti. Ziyaretçilere imza günleri, söyleşi programları, kültürel sergiler ve hazırlık yayınlarının sunulacağını ifade eden Çetin, etkinliğin ilçe sakinleri, öğrenciler, öğretmenler ve kitapseverler için mükemmel bir fırsat olacağını vurguladı. Başkan Çetin, birçok farklı programa ev sahipliği yapacak olan Kitap Günleri'ne tüm hemşehrilerin katılımını beklediğini dile getirdi.
Her yeni gün, çeşitli sosyal ve kültürel programlarla hizmet sunan Pursaklar Belediyesi, 9-18 Şubat günlerinde olacak 2. Kitap Günleri için hazırlıklara başladı.

Pursaklar Belediyesi, 105 yayınevi ve birçok yazarın katılım sağladığı ve 60.000 okurun ilgi gösterdiği 1. Kitap Günleri'nin ardından, bu yıl ikincisini düzenleyeceği Kitap Günleri için kolları sıvadı. Etkinlik, Pursaklar Yaşam Merkezi'nde 09-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 2. Kitap Günleri'ne ilişkin yaptığı açıklamada, 65 farklı yazarın ve 101'in üzerinde yayınevinin katılacağını belirtti. Ziyaretçilere imza günleri, söyleşi programları, kültürel sergiler ve hazırlık yayınlarının sunulacağını ifade eden Çetin, etkinliğin ilçe sakinleri, öğrenciler, öğretmenler ve kitapseverler için mükemmel bir fırsat olacağını vurguladı. Başkan Çetin, birçok farklı programa ev sahipliği yapacak olan Kitap Günleri'ne tüm hemşehrilerin katılımını beklediğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.