Ankara Osman Ağa Konağı ADD GENEL Merkezi Oldu

Yerel 21.05.2023 - 23:14, Güncelleme: 21.05.2023 - 23:14
 

Ankara Osman Ağa Konağı ADD GENEL Merkezi Oldu

Sema KUMRULU / Ankara'da bulunan Osman Ağa Konağı, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) yeni Genel Merkezi olarak hizmet verecek.
   ADD'nin 34. kuruluş yıl dönümünde ve Ülkemiz için çok önemli bir yeri olan Kurtuluş Savaşı'nda Atatürk'ün muhafızlığını yapan Topal Osman Ağa'nın kaldığı bu binanın, önemli bir gün olan 19 Mayıs 2023 tarihinde açılışı gerçekleştirildi.    ADD Genel Saymanı Basri Gürsoy, ''Ankara'da bulunan Osman Ağa Konağını Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kiralayarak yeni ADD Genel Merkezi haline getirdik. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ve bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz''  diye konuştu.     Açılışa, Giresun'dan Osman Ağa'nın torunu Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Feridunoğlu, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş ve çok sayıda davetli katıldı. Törende yapılan konuşmalarda, Osman Ağa ve  Giresunluların Milli Mücadele sürecinde ki önemli katkıları dile getirildi.     ADD Genel Başkanı Dr. Hüsnü Bozkurt, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne katkılarından ötürü, Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Danışmanı Murat Özkan'a  plaket takdim etti.
Sema KUMRULU / Ankara'da bulunan Osman Ağa Konağı, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) yeni Genel Merkezi olarak hizmet verecek.

   ADD'nin 34. kuruluş yıl dönümünde ve Ülkemiz için çok önemli bir yeri olan Kurtuluş Savaşı'nda Atatürk'ün muhafızlığını yapan Topal Osman Ağa'nın kaldığı bu binanın, önemli bir gün olan 19 Mayıs 2023 tarihinde açılışı gerçekleştirildi.

   ADD Genel Saymanı Basri Gürsoy, ''Ankara'da bulunan Osman Ağa Konağını Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kiralayarak yeni ADD Genel Merkezi haline getirdik. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ve bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz''  diye konuştu.

    Açılışa, Giresun'dan Osman Ağa'nın torunu Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Feridunoğlu, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş ve çok sayıda davetli katıldı. Törende yapılan konuşmalarda, Osman Ağa ve  Giresunluların Milli Mücadele sürecinde ki önemli katkıları dile getirildi.

    ADD Genel Başkanı Dr. Hüsnü Bozkurt, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne katkılarından ötürü, Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Danışmanı Murat Özkan'a  plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.