Ankara Mucizeler Sirki gösterime devam ediyor

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 01.02.2024 - 11:39, Güncelleme: 01.02.2024 - 11:39
 

Ankara Mucizeler Sirki gösterime devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük tarım ve rekreasyon alanı BAKAP'ta düzenlediği "Mucizeler Sirki" ile şubat ayında Başkentli miniklerle buluşmaya devam ediyor.
Ücretsiz olan eğlence dolu etkinlik, 1-4 Şubat tarihleri arasında her gün, ardından 5 Şubat-3 Mart tarihleri arasında ise sadece hafta sonları izlenebilecek. Gösteriyi izlemek isteyenler, kayıtlarını bakap.ankara.bel.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenci ve çocuk dostu uygulamalarıyla dikkat çekerek, Başkentli minikleri çeşitli etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, BAKAP Başkent Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen Mucizeler Sirki'ne ev sahipliği yapıyor. Mucizeler Sirki, Türkiye'nin en büyük tarım ve rekreasyon alanı BAKAP'ta gerçekleşiyor ve yoğun ilgi nedeniyle süresi uzatılmış durumda. Eğlenceli gösteri, 1-4 Şubat tarihleri arasında hafta içi iki, hafta sonu üç gösterim şeklinde; 5 Şubat-3 Mart tarihleri arasında ise sadece hafta sonları üç gösterim şeklinde izleyiciyle buluşacak. MUCİZELER SİRKİ'NE NASIL GİDİLİR? ANKARA SİRK HABERİ! Mucizeler Sirki'ne katılım göstermek isteyenler için ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. Seferler, AŞTİ'den BAKAP'a 11.00-21.00, Kızılay Zafer Çarşısı'ndan BAKAP'a 11.00-21.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Ankara sakinleri, etkinliğe katılmak için bakap.ankara.bel.tr adresinden kayıt yaptırabilecekler.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük tarım ve rekreasyon alanı BAKAP'ta düzenlediği "Mucizeler Sirki" ile şubat ayında Başkentli miniklerle buluşmaya devam ediyor.

Ücretsiz olan eğlence dolu etkinlik, 1-4 Şubat tarihleri arasında her gün, ardından 5 Şubat-3 Mart tarihleri arasında ise sadece hafta sonları izlenebilecek. Gösteriyi izlemek isteyenler, kayıtlarını bakap.ankara.bel.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenci ve çocuk dostu uygulamalarıyla dikkat çekerek, Başkentli minikleri çeşitli etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, BAKAP Başkent Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen Mucizeler Sirki'ne ev sahipliği yapıyor.

Mucizeler Sirki, Türkiye'nin en büyük tarım ve rekreasyon alanı BAKAP'ta gerçekleşiyor ve yoğun ilgi nedeniyle süresi uzatılmış durumda. Eğlenceli gösteri, 1-4 Şubat tarihleri arasında hafta içi iki, hafta sonu üç gösterim şeklinde; 5 Şubat-3 Mart tarihleri arasında ise sadece hafta sonları üç gösterim şeklinde izleyiciyle buluşacak.

MUCİZELER SİRKİ'NE NASIL GİDİLİR? ANKARA SİRK HABERİ!

Mucizeler Sirki'ne katılım göstermek isteyenler için ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. Seferler, AŞTİ'den BAKAP'a 11.00-21.00, Kızılay Zafer Çarşısı'ndan BAKAP'a 11.00-21.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Ankara sakinleri, etkinliğe katılmak için bakap.ankara.bel.tr adresinden kayıt yaptırabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.