Ankara Mamak'ta 'Gençlik Koşusu'

Ankara 18.05.2023 - 11:50, Güncelleme: 18.05.2023 - 11:50
 

Ankara Mamak'ta 'Gençlik Koşusu'

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile Mamak’ta Gençlik Koşusu düzenlendi. Lise öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen koşuda kategoriler “2 bin metre genç kızlar” ve “3 bin metre genç erkekler” olarak oluşturuldu.
Genç kızlar kategorisinde birinciliği Zeynep Hazal Elden, ikinciliği Ezelnur Gündoğdu, üçüncülüğü ise Sevgi Narin kazandı. Genç Erkekler Kategorisinde ise Samet Öngür ipi göğüslerken, Emir Öztürk ikinci,  Anıl Öztürk üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere madalya ve sertifikalarını Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar takdim etti. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Güzel Mamak’ımızda sporu ve sporcu kardeşlerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Gençlerimizin Gençlik Koşusuna büyük katılımı bizi çok mutlu etti. Spora ilgili, sporla iç içe olan gençlerimizi gördükçe gururlanıyoruz. Bizler ilçemizde her çocuğumuzun her gencimizin en az bir spor dalında lisans kazanmasını istiyoruz ve bu hedefle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. “Bu yıl da yaz kurslarımız hizmetinizde çocuklar” Başkan Murat Köse, okulların tatil olması ile birlikte yaz kursları için sezonun başlayacağını ifade ederek “Spor kulüplerimizle yaz sezonunda açtığımız kurslarda binlerce çocuğumuz hizmet alıyor. Yaz Kurslarımızda basketbol, futbol, hentbol, voleybol, dövüş sanatları, sayokan gibi dallarda eğitim almak isteyen öğrencilerimizi yaz kurslarımıza bekliyoruz. Bu yıl da yaz kurslarımız hizmetinizde sevgili çocuklar” diye konuştu.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile Mamak’ta Gençlik Koşusu düzenlendi. Lise öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen koşuda kategoriler “2 bin metre genç kızlar” ve “3 bin metre genç erkekler” olarak oluşturuldu.

Genç kızlar kategorisinde birinciliği Zeynep Hazal Elden, ikinciliği Ezelnur Gündoğdu, üçüncülüğü ise Sevgi Narin kazandı.

Genç Erkekler Kategorisinde ise Samet Öngür ipi göğüslerken, Emir Öztürk ikinci,  Anıl Öztürk üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere madalya ve sertifikalarını Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar takdim etti.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Güzel Mamak’ımızda sporu ve sporcu kardeşlerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Gençlerimizin Gençlik Koşusuna büyük katılımı bizi çok mutlu etti. Spora ilgili, sporla iç içe olan gençlerimizi gördükçe gururlanıyoruz. Bizler ilçemizde her çocuğumuzun her gencimizin en az bir spor dalında lisans kazanmasını istiyoruz ve bu hedefle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“Bu yıl da yaz kurslarımız hizmetinizde çocuklar”

Başkan Murat Köse, okulların tatil olması ile birlikte yaz kursları için sezonun başlayacağını ifade ederek “Spor kulüplerimizle yaz sezonunda açtığımız kurslarda binlerce çocuğumuz hizmet alıyor. Yaz Kurslarımızda basketbol, futbol, hentbol, voleybol, dövüş sanatları, sayokan gibi dallarda eğitim almak isteyen öğrencilerimizi yaz kurslarımıza bekliyoruz. Bu yıl da yaz kurslarımız hizmetinizde sevgili çocuklar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.