Ankara Kulübü Seymenleri Eskişehir’deydi

Yerel 23.07.2023 - 12:55, Güncelleme: 23.07.2023 - 12:55
 

Ankara Kulübü Seymenleri Eskişehir’deydi

Ankara Kulübü Seymenleri, yoğun bir temponun ardından bir düğün vesilesiyle Eskişehir'e moral ve kültür gezisi yaptı. Seymenler, Eskişehir’de olmaktan ve şehrin güzelliklerini gezip görmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.
Eskişehir günübirlik gezi etkinliğinin oldukça keyifli geçtiğini belirten Ankara Kulübü Seymenlerden Sorumlu YKÜ Gürcan Maden, şöyle konuştu: “Ankara Kulübü Seymenleri olarak bir Seymen arkadaşımızın oğlunun düğününde yanında olmak vesilesiyle, güzel şehrimize çok erken saatlerde gelerek, yönümüzü bir Eskişehir gezisi etkinliğine çevirdik. Gezimiz ilk olarak Odunpazarı bölgesinde şehre hakim bir noktada bulunan Şelale Park ile başladı. Eskişehir’in tarihi evleriyle ünlü Odunpazarı bölgesini sokak sokak gezdik, yolumuzun üstündeki sanat atölyelerindeki faaliyetleri izledik. Yine tarihi Odunpazarı bölgesinde bulunan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni gezmeyi ihmal etmedik. Türkiye’den ve dünyadan bilim, sanat, siyaset ve medya tarihinden alanlarında başarılı olmuş önemli isimlerin toplamda 200’e yakın balmumu heykelinin yer aldığı müzeyi çok beğendik. Odunpazarı’nda kısa bir çibörek molasının ardından turumuzun yönünü Porsuk Çayı’nın ayrı bir güzellik ve hava kattığı şehrin merkezine çevirdik. Eskişehir’in gezi hakkı kesinlikle bir gün değil. Gerek tarihi yerler ve doğasıyla, gerekse kültür ve sanat müzeleriyle ve  yöresel lezzetleriyle kesinlikle gezilip görülmeye değer şehrimizde gezi turu en az 3 gün olmalı. Eskişehir’i yaşanabilir çok güzel bir şehir haline getiren, çok kıymetli emek ve katkılarıyla yerli ve yabancı turist kafilelerinin uğrak noktası yapan Eskişehir, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i kutlarız.”   Seymenler, Eskişehir turunun ardından,  Ankara Kulübü Seymenlerinden İsmet Filizfidanoğlu'nun oğlu Ömer ile Şule çiftinin düğün töreninin yapılacağı salona geçti.
Ankara Kulübü Seymenleri, yoğun bir temponun ardından bir düğün vesilesiyle Eskişehir'e moral ve kültür gezisi yaptı. Seymenler, Eskişehir’de olmaktan ve şehrin güzelliklerini gezip görmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Eskişehir günübirlik gezi etkinliğinin oldukça keyifli geçtiğini belirten Ankara Kulübü Seymenlerden Sorumlu YKÜ Gürcan Maden, şöyle konuştu: “Ankara Kulübü Seymenleri olarak bir Seymen arkadaşımızın oğlunun düğününde yanında olmak vesilesiyle, güzel şehrimize çok erken saatlerde gelerek, yönümüzü bir Eskişehir gezisi etkinliğine çevirdik. Gezimiz ilk olarak Odunpazarı bölgesinde şehre hakim bir noktada bulunan Şelale Park ile başladı. Eskişehir’in tarihi evleriyle ünlü Odunpazarı bölgesini sokak sokak gezdik, yolumuzun üstündeki sanat atölyelerindeki faaliyetleri izledik. Yine tarihi Odunpazarı bölgesinde bulunan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni gezmeyi ihmal etmedik. Türkiye’den ve dünyadan bilim, sanat, siyaset ve medya tarihinden alanlarında başarılı olmuş önemli isimlerin toplamda 200’e yakın balmumu heykelinin yer aldığı müzeyi çok beğendik. Odunpazarı’nda kısa bir çibörek molasının ardından turumuzun yönünü Porsuk Çayı’nın ayrı bir güzellik ve hava kattığı şehrin merkezine çevirdik. Eskişehir’in gezi hakkı kesinlikle bir gün değil. Gerek tarihi yerler ve doğasıyla, gerekse kültür ve sanat müzeleriyle ve  yöresel lezzetleriyle kesinlikle gezilip görülmeye değer şehrimizde gezi turu en az 3 gün olmalı. Eskişehir’i yaşanabilir çok güzel bir şehir haline getiren, çok kıymetli emek ve katkılarıyla yerli ve yabancı turist kafilelerinin uğrak noktası yapan Eskişehir, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i kutlarız.”  

Seymenler, Eskişehir turunun ardından,  Ankara Kulübü Seymenlerinden İsmet Filizfidanoğlu'nun oğlu Ömer ile Şule çiftinin düğün töreninin yapılacağı salona geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.