Ankara Koru Mahallesi'ndeki çalışma hızlandı

Ankara 23.12.2022 - 11:30, Güncelleme: 23.12.2022 - 11:30
 

Ankara Koru Mahallesi'ndeki çalışma hızlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Koru Mahallesi sakinlerinden gelen talepler üzerine yapımına başladığı “Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi”nin inşaat çalışmalarını hızlandırdı...
AABB, Koru Mahallesi sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda bölgede bulunan boş arazide “Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi”ni hayata geçirdi. Proje kapsamında kent meydanı hâline getirilecek olan atıl durumdaki boş arazinin, 483 metrekaresi kapalı olan toplam 9 bin 211 metrekarelik kısmında da süs havuzu, su perdeleri, amfi tiyatro, seyir terasları, oturma alanları ile büfeler yer alacak. Meydanın alt kısmında ise 12 bin 952 metrekarelik 330 normal araç, 23 elektrikli araç ve 22 engelli araç kapasiteli kapalı otopark oluşturulacak. Kamera sistemleri, otomasyon altyapısı, havalandırma ve aydınlatma sistemleri ile yangın söndürme ve acil durum yönlendirmeleri ile modern ve güvenli bir otopark inşa edilecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Koru Mahallesi sakinlerinden gelen talepler üzerine yapımına başladığı “Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi”nin inşaat çalışmalarını hızlandırdı...

AABB, Koru Mahallesi sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda bölgede bulunan boş arazide “Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi”ni hayata geçirdi.

Proje kapsamında kent meydanı hâline getirilecek olan atıl durumdaki boş arazinin, 483 metrekaresi kapalı olan toplam 9 bin 211 metrekarelik kısmında da süs havuzu, su perdeleri, amfi tiyatro, seyir terasları, oturma alanları ile büfeler yer alacak.

Meydanın alt kısmında ise 12 bin 952 metrekarelik 330 normal araç, 23 elektrikli araç ve 22 engelli araç kapasiteli kapalı otopark oluşturulacak. Kamera sistemleri, otomasyon altyapısı, havalandırma ve aydınlatma sistemleri ile yangın söndürme ve acil durum yönlendirmeleri ile modern ve güvenli bir otopark inşa edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.