Ankara Kent Konseyi’nden Kalecik ziyareti

Ankara 01.06.2024 - 18:57, Güncelleme: 01.06.2024 - 18:57
 

Ankara Kent Konseyi’nden Kalecik ziyareti

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, beraberindeki heyet ile Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç’un konuğu oldu.
ANKHABER MEDYA Ankara Kent Konseyi, ilçe ziyaretlerine Kalecik ile devam etti. Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç’a hayırlı olsun diyen AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ilçenin gelişimi ve tanıtımı için Ankara Kent Konseyi olarak belediyenin yanında olduklarını söyledi. Ankara’daki turizm çalışmalarının Gordion ve Arslanhane Camisi’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesi ile anlam kazandığını dile getiren Halil İbrahim Yılmaz, Kalecik’in de Ankara’nın önemli bir ilçesi olduğunu ve potansiyelinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi. COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERE SAHİP ÇIKACAK Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ise ilçenin özellikle coğrafi işaretli ürünlerine sahip çıkacaklarını ve siyaset değil Kalecik’te doğru belediyecilik yapacaklarını söyledi. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın uyguladığı belediyecilik yöntemini Kalecik’te de hayata geçirdiklerini aktaran Karakoç, güzel projeler yapmak istediklerini vurguladı. AKK heyetine ilçeyi gezdiren Karakoç, Kalecik’in tarihi öneminden ve değerlerinden de bahsetti.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, beraberindeki heyet ile Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç’un konuğu oldu.

ANKHABER MEDYA

Ankara Kent Konseyi, ilçe ziyaretlerine Kalecik ile devam etti. Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç’a hayırlı olsun diyen AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ilçenin gelişimi ve tanıtımı için Ankara Kent Konseyi olarak belediyenin yanında olduklarını söyledi.

Ankara’daki turizm çalışmalarının Gordion ve Arslanhane Camisi’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesi ile anlam kazandığını dile getiren Halil İbrahim Yılmaz, Kalecik’in de Ankara’nın önemli bir ilçesi olduğunu ve potansiyelinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERE SAHİP ÇIKACAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ise ilçenin özellikle coğrafi işaretli ürünlerine sahip çıkacaklarını ve siyaset değil Kalecik’te doğru belediyecilik yapacaklarını söyledi. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın uyguladığı belediyecilik yöntemini Kalecik’te de hayata geçirdiklerini aktaran Karakoç, güzel projeler yapmak istediklerini vurguladı.

AKK heyetine ilçeyi gezdiren Karakoç, Kalecik’in tarihi öneminden ve değerlerinden de bahsetti.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.