Ankara Kalesi'nde ''Kadın Emeği Pazarı ve Şenliği'' Etkinliği Düzenlendi

Kültür-Sanat 22.10.2023 - 20:13, Güncelleme: 22.10.2023 - 20:13
 

Ankara Kalesi'nde ''Kadın Emeği Pazarı ve Şenliği'' Etkinliği Düzenlendi

Sema KUMRULU / Her geçen gün vatandaşın ilgi odağı haline gelen Ankara Kalesi'nde, ''Kadın Emeği Pazarı ve Şenliği'' 21-22 Ekim 2023 tarihinde misafirlerini ağırladı.
 Etkinlik Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kent Konseyi ve Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu tarafından kadın üreticileri desteklemek amacıyla düzenlendi.   Ankaralıların beğenisine sunulan seramik ürünler, ahşap boyama çalışmaları, kanaviçe işleri, tablolar, takılar, taş baskılar ve heykeller stantlarda sergilendi.   Tasarımcı Özlem Akça Ulusoy: ''Dün ve bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kent Konseyi ve Soroptimist Kulüpleri Federasyonu'nun  ortak düzenlediği Kadın Emeği Pazarı ve Şenliği adına stantlarımızı açtık. El emeği ürünlerimizi sergiliyoruz. Daha şenlikli iki gün geçirmeyi gönül isterdi ama Filistin'de yaşanan olumsuz olaylar sebebiyle müzikten imtina ettik. Kalemizin bu güzel havasında, ziyaretçilerimizle çok mutlu iki gün geçirdik'' diye konuştu.   Başkentin önemli kültürel sembollerinden biri olan Ankara Kalesi, bu tarz etkinlikleri ile Ankaralılar tarafından yoğun ilgi görüyor
Sema KUMRULU / Her geçen gün vatandaşın ilgi odağı haline gelen Ankara Kalesi'nde, ''Kadın Emeği Pazarı ve Şenliği'' 21-22 Ekim 2023 tarihinde misafirlerini ağırladı.

 Etkinlik Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kent Konseyi ve Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu tarafından kadın üreticileri desteklemek amacıyla düzenlendi.

  Ankaralıların beğenisine sunulan seramik ürünler, ahşap boyama çalışmaları, kanaviçe işleri, tablolar, takılar, taş baskılar ve heykeller stantlarda sergilendi.

  Tasarımcı Özlem Akça Ulusoy: ''Dün ve bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kent Konseyi ve Soroptimist Kulüpleri Federasyonu'nun  ortak düzenlediği Kadın Emeği Pazarı ve Şenliği adına stantlarımızı açtık. El emeği ürünlerimizi sergiliyoruz. Daha şenlikli iki gün geçirmeyi gönül isterdi ama Filistin'de yaşanan olumsuz olaylar sebebiyle müzikten imtina ettik. Kalemizin bu güzel havasında, ziyaretçilerimizle çok mutlu iki gün geçirdik'' diye konuştu.

  Başkentin önemli kültürel sembollerinden biri olan Ankara Kalesi, bu tarz etkinlikleri ile Ankaralılar tarafından yoğun ilgi görüyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.