Ankara Kalesi'nde geçekleştirilen Yaz Şenliği İlgi gördü

Kültür-Sanat 26.07.2023 - 10:40, Güncelleme: 26.07.2023 - 10:57
 

Ankara Kalesi'nde geçekleştirilen Yaz Şenliği İlgi gördü

Sema KUMRULU / Ankara Kalesi'nde gerçekleştirilen ''Kadın El Emeği Pazarı ve Yaz Şenliği'' tüm coşkusuyla misafirlerini ağırladı.
    Her geçen gün ilgi odağı haline gelen Ankara Kalesi'nde düzenlenen ''Kadın El Emeği Pazarı ve Yaz Şenliği'' 22-23 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleşti.    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kent Konseyi, Ankara Kalesi Çalışmaları Meclisi ve Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu Başkent Toplum Eğitim Merkezi öncülüğünde düzenlenen yaz şenliğinde sanat, kültür, spor faaliyetleri yer aldı.    Ankaralıların beğenisine sunulan seramik ürünler, ahşap boyama çalışmaları, kanaviçe işleri, tablolar, takılar, taş baskılar stantlarda sergilendi. Ayrıca müzik ve folklor gösterileri yer aldı.     Şenliğin 2. günü ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Orkestrasının dinletisi, Başkentliler tarafında çok ilgi gördü.     El emeği üretici kadınları desteklemek amacıyla gerçekleştirilen ''Kadın El Emeği ve Yaz Şenliği''nin Ekim ayında tekrar yapılacağı açıklandı.    Sevgi ve sanatla kalalım.
Sema KUMRULU / Ankara Kalesi'nde gerçekleştirilen ''Kadın El Emeği Pazarı ve Yaz Şenliği'' tüm coşkusuyla misafirlerini ağırladı.

    Her geçen gün ilgi odağı haline gelen Ankara Kalesi'nde düzenlenen ''Kadın El Emeği Pazarı ve Yaz Şenliği'' 22-23 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleşti.

   Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kent Konseyi, Ankara Kalesi Çalışmaları Meclisi ve Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu Başkent Toplum Eğitim Merkezi öncülüğünde düzenlenen yaz şenliğinde sanat, kültür, spor faaliyetleri yer aldı.

   Ankaralıların beğenisine sunulan seramik ürünler, ahşap boyama çalışmaları, kanaviçe işleri, tablolar, takılar, taş baskılar stantlarda sergilendi. Ayrıca müzik ve folklor gösterileri yer aldı.

    Şenliğin 2. günü ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Orkestrasının dinletisi, Başkentliler tarafında çok ilgi gördü.

    El emeği üretici kadınları desteklemek amacıyla gerçekleştirilen ''Kadın El Emeği ve Yaz Şenliği''nin Ekim ayında tekrar yapılacağı açıklandı.

   Sevgi ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.