ANKARA KALESİ; KÜLTÜRÜN, SANATIN ADRESİ

Kültür-Sanat 15.01.2023 - 06:21, Güncelleme: 15.01.2023 - 06:34
 

ANKARA KALESİ; KÜLTÜRÜN, SANATIN ADRESİ

Kale’nin önemli mekanları Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Emin Antik Sanat Merkezi’nde önemli etkinlikler vardı.
ANKHABER Başkentin tarihi, turistik değerlerinin başında gelen Ankara Kalesi, birbirinden değerli müzeleri ve mekanlarıyla kültür / sanat etkinliklerinin de adresi, merkezi konumunda. Son olarak Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Emin Antik Sanat Merkezi’nde birbirinden değerli konuşmacı ve davetlilerin katıldığı etkinlikler vardı. MÜZEDE PANEL VE TÖREN Anadolu Medeniyetleri Müzesi’nde, “Geleneksel Türkiye Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni yapılırken, “Günümüz Fotoğraf Sanatı” Paneli de gerçekleştirildi. Programda Ankara Kulübü seymenleri de gösteri sundu. SANAT / EDEBİYAT ŞÖLENİ Emin Antik Sanat Merkezi de bir başka önemli etkinliğe sahne oldu. Felsefeci / Yazar,  Emin Antik Sanat Merkezi Danışma Kurulu Üyesi Ümit Yaşar Gözüm moderatörlüğünde rahmetli Lütfü Günay’ın resim sanatı üzerine Prof. Dr. Zafer Gencaydın bir konuşma yaparken; yazar Çiğdem Ülker de Ülkü Günay’ın öykü ve romanlarını analiz etti. Bu sanat ve edebiyat ziyafeti katılımcılar tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi. TERZİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ Programla ilgili olarak Merkez adına paylaşımda bulunan İbrahim Terzioğlu, “Bugün Emin Antik Sanat Merkezi sanatçılarımız Zafer Gencaydın , Hayati Misman, Çiğdem Ülker, Birten Gökyay, Filek Önal, Nurtaç Özler, Ülkü Günay, Ümit Yaşar Gözüm ile şölen yeri gibi şendi... Tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
Kale’nin önemli mekanları Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Emin Antik Sanat Merkezi’nde önemli etkinlikler vardı.

ANKHABER

Başkentin tarihi, turistik değerlerinin başında gelen Ankara Kalesi, birbirinden değerli müzeleri ve mekanlarıyla kültür / sanat etkinliklerinin de adresi, merkezi konumunda.

Son olarak Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Emin Antik Sanat Merkezi’nde birbirinden değerli konuşmacı ve davetlilerin katıldığı etkinlikler vardı.

MÜZEDE PANEL VE TÖREN

Anadolu Medeniyetleri Müzesi’nde, “Geleneksel Türkiye Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni yapılırken, “Günümüz Fotoğraf Sanatı” Paneli de gerçekleştirildi.

Programda Ankara Kulübü seymenleri de gösteri sundu.

SANAT / EDEBİYAT ŞÖLENİ

Emin Antik Sanat Merkezi de bir başka önemli etkinliğe sahne oldu.

Felsefeci / Yazar,   Emin Antik Sanat Merkezi Danışma Kurulu Üyesi Ümit Yaşar Gözüm moderatörlüğünde rahmetli Lütfü Günay’ın resim sanatı üzerine Prof. Dr. Zafer Gencaydın bir konuşma yaparken; yazar Çiğdem Ülker de Ülkü Günay’ın öykü ve romanlarını analiz etti.

Bu sanat ve edebiyat ziyafeti katılımcılar tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi.

TERZİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Programla ilgili olarak Merkez adına paylaşımda bulunan İbrahim Terzioğlu, “Bugün Emin Antik Sanat Merkezi sanatçılarımız Zafer Gencaydın , Hayati Misman, Çiğdem Ülker, Birten Gökyay, Filek Önal, Nurtaç Özler, Ülkü Günay, Ümit Yaşar Gözüm ile şölen yeri gibi şendi... Tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.