Ankara Hekimhanlılar Derneği Başkanlığına Yeniden Vahap Uzunoğlu Seçildi

Yerel 22.11.2023 - 10:09, Güncelleme: 22.11.2023 - 10:09
 

Ankara Hekimhanlılar Derneği Başkanlığına Yeniden Vahap Uzunoğlu Seçildi

Sema KUMRULU / Ankara'da bulunan Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 18. Genel Kurulu, 19 Kasım 2023 Pazar günü Hekimhanlılar Derneği Lokalinde gerçekleştirildi.
   Seçimde mevcut başkan Vahap Uzunoğlu güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.Kongrenin divan başkanlığını Mehmet Ekici, yazmanlıkları Süleyman Özerol ve Celal Karadağ yaptı.    Saygı duruşunun ardından Dernek Başkanı Vahap Uzunoğlu;  ''Ankara'da yaşayan Hekimhanlı hemşehrilerimizegüleryüzlü hizmet sunmaya devam edeceğiz. Türk Edebiyatına yön veren ozanlarımız, türkülerimiz, folklorumuz, şiirlerimiz ile kültürümüzü yaşatmak önceliğimiz. Cumhuriyet ile eğitime önem veren Hekimhanlılar olarak eğitim, çağdaşlık, Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk'ün izinde gitmek için gençlerimize yardımlarımızı sürdüreceğiz'' ifadelerini kullandı.   Denetleme Kurulu Raporu Mehmet Özhan tarafından sunularak tüm raporlar oylama sonucunda kabul edildi. Yeni yönetim ve denetim kurulları için verilen tek liste ile seçime girildi ve oy birliği ile kabul edildi. Vahap Uzunoğlu yeniden başkan seçildi. Yönetim Kuruluna ise; Turabi Karadağ, Özcan Karakuş, Süleyman Özerol, Ali İlker Karlık, Ertuğrul Çakmak, Mehmet Özhan seçildi.   Vahap Uzunoğlu'nu yaptıkları güzel işlerden ötürü kutluyor ve tüm ekibine başarılar diliyorum.
Sema KUMRULU / Ankara'da bulunan Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 18. Genel Kurulu, 19 Kasım 2023 Pazar günü Hekimhanlılar Derneği Lokalinde gerçekleştirildi.

   Seçimde mevcut başkan Vahap Uzunoğlu güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.Kongrenin divan başkanlığını Mehmet Ekici, yazmanlıkları Süleyman Özerol ve Celal Karadağ yaptı.

   Saygı duruşunun ardından Dernek Başkanı Vahap Uzunoğlu;  ''Ankara'da yaşayan Hekimhanlı hemşehrilerimizegüleryüzlü hizmet sunmaya devam edeceğiz. Türk Edebiyatına yön veren ozanlarımız, türkülerimiz, folklorumuz, şiirlerimiz ile kültürümüzü yaşatmak önceliğimiz. Cumhuriyet ile eğitime önem veren Hekimhanlılar olarak eğitim, çağdaşlık, Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk'ün izinde gitmek için gençlerimize yardımlarımızı sürdüreceğiz'' ifadelerini kullandı.

  Denetleme Kurulu Raporu Mehmet Özhan tarafından sunularak tüm raporlar oylama sonucunda kabul edildi. Yeni yönetim ve denetim kurulları için verilen tek liste ile seçime girildi ve oy birliği ile kabul edildi. Vahap Uzunoğlu yeniden başkan seçildi. Yönetim Kuruluna ise; Turabi Karadağ, Özcan Karakuş, Süleyman Özerol, Ali İlker Karlık, Ertuğrul Çakmak, Mehmet Özhan seçildi.

  Vahap Uzunoğlu'nu yaptıkları güzel işlerden ötürü kutluyor ve tüm ekibine başarılar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.