Ankara Halk Ekmek'ten çölyak hastalarına yeni ürün

Sağlık (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 28.02.2024 - 13:46, Güncelleme: 28.02.2024 - 13:46
 

Ankara Halk Ekmek'ten çölyak hastalarına yeni ürün

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, çölyak hastaları ve glüten intoleransı olan vatandaşlar için uygun fiyatlarla gıda üretiyor.
Glütensiz ürün sayısını 5'ten 21'e yükselten Halk Ekmek, son olarak "Glütensiz Kahvaltılık Gevrek" üretti. Halk Ekmek tarafından üretilen glütensiz ürünler, 81 kente gönderilmek üzere "https://www.baskentmarket.com.tr/kategori/glutensiz-mamuller" adresi üzerinden de temin edilebiliyor. Ankara Halk Ekmek Fabrikası, çölyak rahatsızlığı ve glüten intoleransı olan vatandaşları yeni ürünlerle tanıştırmaya devam ediyor. Glütensiz ürün sayısını artırarak piyasada az bulunan ve diğer ürünlere göre yüksek fiyatlara satılan glütensiz ürünleri, uygun fiyatlarla Başkentlilere sunuyor. Ankara Halk Ekmek Fabrikası'nın glütensiz ürün gamı ekmekten baklava çeşitlerine, börek çeşitlerinden pastaya kadar tam 21 gıda türünün glütensiz çeşitlerini içeriyor. Bu ürünler, el değmeden ve güvenilir koşullarda üretilirken, sosyal belediyecilik ilkesi gereği piyasa koşullarının en az yüzde 55 daha altında satışa sunuluyor. Ankara Halk Ekmek Fabrikası İşletme Müdürü Muhsin Kaynar, çölyak hastası ve glüten intoleransı olan vatandaşları glütensiz ürünlerle buluşturmak için önemli AR-GE çalışmaları yaptıklarını belirtiyor. Son beş yıl içinde ürün sayısını 5'ten 21'e çıkaran fabrika, glütensiz ürünlerin satış fiyatlarını piyasadaki muadillerine göre en az yüzde 55 daha uygun bir seviyeye getirerek bu ürünlere daha fazla erişilebilirlik sağlıyor. Ayrıca, Ankara Halk Ekmek Fabrikası, 2022 yılında Dünya Çölyak Günü'nde başlattığı "Glütensiz Kahvaltı" etkinliğini her ay düzenli olarak gerçekleştiriyor. Bu etkinlik, çölyak hastaları ve derneklerinin talepleri doğrultusunda ayda bir kez, Başkent Market GİMAT Şubesi'nde gerçekleştiriliyor. Etkinlik tarihleri ve katılım bilgileri Halk Ekmek Fabrikası sosyal medya hesaplarından duyuruluyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, çölyak hastaları ve glüten intoleransı olan vatandaşlar için uygun fiyatlarla gıda üretiyor.

Glütensiz ürün sayısını 5'ten 21'e yükselten Halk Ekmek, son olarak "Glütensiz Kahvaltılık Gevrek" üretti. Halk Ekmek tarafından üretilen glütensiz ürünler, 81 kente gönderilmek üzere "https://www.baskentmarket.com.tr/kategori/glutensiz-mamuller" adresi üzerinden de temin edilebiliyor.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası, çölyak rahatsızlığı ve glüten intoleransı olan vatandaşları yeni ürünlerle tanıştırmaya devam ediyor. Glütensiz ürün sayısını artırarak piyasada az bulunan ve diğer ürünlere göre yüksek fiyatlara satılan glütensiz ürünleri, uygun fiyatlarla Başkentlilere sunuyor. Ankara Halk Ekmek Fabrikası'nın glütensiz ürün gamı ekmekten baklava çeşitlerine, börek çeşitlerinden pastaya kadar tam 21 gıda türünün glütensiz çeşitlerini içeriyor. Bu ürünler, el değmeden ve güvenilir koşullarda üretilirken, sosyal belediyecilik ilkesi gereği piyasa koşullarının en az yüzde 55 daha altında satışa sunuluyor.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası İşletme Müdürü Muhsin Kaynar, çölyak hastası ve glüten intoleransı olan vatandaşları glütensiz ürünlerle buluşturmak için önemli AR-GE çalışmaları yaptıklarını belirtiyor. Son beş yıl içinde ürün sayısını 5'ten 21'e çıkaran fabrika, glütensiz ürünlerin satış fiyatlarını piyasadaki muadillerine göre en az yüzde 55 daha uygun bir seviyeye getirerek bu ürünlere daha fazla erişilebilirlik sağlıyor.

Ayrıca, Ankara Halk Ekmek Fabrikası, 2022 yılında Dünya Çölyak Günü'nde başlattığı "Glütensiz Kahvaltı" etkinliğini her ay düzenli olarak gerçekleştiriyor. Bu etkinlik, çölyak hastaları ve derneklerinin talepleri doğrultusunda ayda bir kez, Başkent Market GİMAT Şubesi'nde gerçekleştiriliyor. Etkinlik tarihleri ve katılım bilgileri Halk Ekmek Fabrikası sosyal medya hesaplarından duyuruluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.