Ankara Gölbaşı'nda kutsal emanetler sergisi

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 12.02.2024 - 13:26, Güncelleme: 12.02.2024 - 13:26
 

Ankara Gölbaşı'nda kutsal emanetler sergisi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Eymir Mahallesi'nde bulunan Toplu Yapı Yönetimi Ofisi'nde düzenlenen "Kabe Örtüleri ve Kabe Yolunda Mukaddes Emanetler" adlı sergiyi ziyaret etti.
Gölbaşı'nda uzun bir süredir beklenen bir etkinlik gerçekleşti. Gölbaşı Belediyesi ve Park Eymir Toplu Yapı Yönetimi iş birliğiyle düzenlenen sergide, mübarek Lihye-i Saadet, mübarek Kadem-i Şerif, mübarek Gubar-ı Şerif, mübarek Kısve-i Saadet, Hz. Fatıma annemizin Hücre-i Saadeti'nin kapı kilidi, Resulullah efendimizin mübarek kabir örtüsü, kabir toprağı, Kabe-i Muazzama'nın mübarek örtüleri gibi birçok kutsal emanet vatandaşların ziyaretine sunuldu. Başkan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve meclis üyeleriyle birlikte sergiyi gezdi. Sergi gezisi sırasında Başkan Şimşek, görevlilerden kutsal emanetler hakkında bilgi aldı. RAMAZAN ŞİMŞEK: BİZİ FARKLI BİR DÜNYAYA TAŞIYOR Manevi atmosferin yoğun olarak hissedildiği sergide, bazı vatandaşlar duygusal anlar yaşadılar. Vatandaşlar, bu önemli kutsal emanetlerin sergilenmesine katkı sağlayan Başkan Şimşek'e teşekkür ettiler. Başkan Şimşek, serginin ziyaretçilerine hitaben "Manevi duyguların yoğun bir şekilde hissedildiği bir günü yaşıyoruz." diyerek, "Peygamber efendimizin kutsal emanetlerini vatandaşlarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sergide yer alan her bir kutsal emanet, bizi farklı bir dünyaya taşıyor. Gölbaşılı vatandaşlarımızı böyle anlamlı bir etkinlikle buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Bu serginin hazırlanmasında bize destek olan Eymir Mahallesi Toplu Yapı Yönetimine de teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Eymir Mahallesi'nde bulunan Toplu Yapı Yönetimi Ofisi'nde düzenlenen "Kabe Örtüleri ve Kabe Yolunda Mukaddes Emanetler" adlı sergiyi ziyaret etti.

Gölbaşı'nda uzun bir süredir beklenen bir etkinlik gerçekleşti. Gölbaşı Belediyesi ve Park Eymir Toplu Yapı Yönetimi iş birliğiyle düzenlenen sergide, mübarek Lihye-i Saadet, mübarek Kadem-i Şerif, mübarek Gubar-ı Şerif, mübarek Kısve-i Saadet, Hz. Fatıma annemizin Hücre-i Saadeti'nin kapı kilidi, Resulullah efendimizin mübarek kabir örtüsü, kabir toprağı, Kabe-i Muazzama'nın mübarek örtüleri gibi birçok kutsal emanet vatandaşların ziyaretine sunuldu.

Başkan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve meclis üyeleriyle birlikte sergiyi gezdi. Sergi gezisi sırasında Başkan Şimşek, görevlilerden kutsal emanetler hakkında bilgi aldı.

RAMAZAN ŞİMŞEK: BİZİ FARKLI BİR DÜNYAYA TAŞIYOR

Manevi atmosferin yoğun olarak hissedildiği sergide, bazı vatandaşlar duygusal anlar yaşadılar. Vatandaşlar, bu önemli kutsal emanetlerin sergilenmesine katkı sağlayan Başkan Şimşek'e teşekkür ettiler.

Başkan Şimşek, serginin ziyaretçilerine hitaben "Manevi duyguların yoğun bir şekilde hissedildiği bir günü yaşıyoruz." diyerek, "Peygamber efendimizin kutsal emanetlerini vatandaşlarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sergide yer alan her bir kutsal emanet, bizi farklı bir dünyaya taşıyor. Gölbaşılı vatandaşlarımızı böyle anlamlı bir etkinlikle buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Bu serginin hazırlanmasında bize destek olan Eymir Mahallesi Toplu Yapı Yönetimine de teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.