Ankara Gölbaşı'na doğal gaz müjdesi: 1 yıla tamam

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 13.02.2024 - 21:08, Güncelleme: 13.02.2024 - 21:08
 

Ankara Gölbaşı'na doğal gaz müjdesi: 1 yıla tamam

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde açıkladı: 1 yıla tüm mahalleler doğal gaza kavuşacak...
Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 47 mahalleden 42'sine doğal gaz bağlandığını ve kalan 5 mahallenin de doğal gaz bağlantısının 1 yıl içinde tamamlanacağı müjdesini verdi. Başkan Şimşek'in ziyaretinde, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Akörençarşak Mahalle Muhtarı Musa Aypek, Altunçanak Mahalle Muhtarı İhsan Özbek, Çeltek Mahalle Muhtarı Rasim Ak ve Gölbek Mahalle Muhtarı Selim Kuyucu da yer aldı. Her mahallede coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Şimşek, vatandaşlarla birebir ilgilendi. Başkan Şimşek, Gölbaşı'nın bir evladı olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdiri ve halkın desteğiyle 2019 yılında belediye başkanı seçildiğini belirtti. Başkan Şimşek, seçim vaatlerinin büyük bir kısmını gerçekleştirdiklerini ve bunları 2,5 yıl gibi kısa bir sürede tamamladıklarını ifade etti. Ayrıca, pandemi, deprem, orman yangınları gibi zorluklarla karşılaşmalarına rağmen, Cumhur İttifakı'nın gücüyle gece gündüz demeden çalışarak söz verdikleri projeleri hayata geçirdiklerini vurguladı. ULUSLARARASI TARIM FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ... Gölbaşı'na seçim beyannamesinde olmayan birçok eserin kazandırıldığını belirten Başkan Şimşek, Uluslararası Bilardo Kompleksi'nin açılması, Tulumtaş Mağarası'nın ziyarete açılması gibi önemli projelerin gerçekleştirildiğini söyledi. Bu projelerin ilçeye yerli ve yabancı binlerce turistin gelmesini sağladığını ifade etti. Ayrıca, Gölbaşı Fuar ve Kurban Alanı'nın yapıldığını ve burada düzenlenen Uluslararası Tarım Fuarı'na binlerce insanın katıldığını dile getirdi. Başkan Şimşek, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok'un seçilmesiyle birlikte köylerin alt yapı sorunlarının çözüleceğini ve asfalt sorunlarının da hızla giderileceğini belirtti. Son olarak Başkan Şimşek, 47 taşra mahallesinden 42'sine doğal gaz götürüldüğünü ve kalan 5 mahallenin de 1 yıl içinde doğal gaza kavuşacağını müjdeledi. Doğal gaz konusundaki planların tamamlandığını ve bu süreçte hızla ilerlendiğini belirterek, bu yılın sonunda 5 mahallenin de doğal gaz kullanmaya başlayacağını ifade etti.
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde açıkladı: 1 yıla tüm mahalleler doğal gaza kavuşacak...

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 47 mahalleden 42'sine doğal gaz bağlandığını ve kalan 5 mahallenin de doğal gaz bağlantısının 1 yıl içinde tamamlanacağı müjdesini verdi.

Başkan Şimşek'in ziyaretinde, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Akörençarşak Mahalle Muhtarı Musa Aypek, Altunçanak Mahalle Muhtarı İhsan Özbek, Çeltek Mahalle Muhtarı Rasim Ak ve Gölbek Mahalle Muhtarı Selim Kuyucu da yer aldı.

Her mahallede coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Şimşek, vatandaşlarla birebir ilgilendi.

Başkan Şimşek, Gölbaşı'nın bir evladı olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdiri ve halkın desteğiyle 2019 yılında belediye başkanı seçildiğini belirtti. Başkan Şimşek, seçim vaatlerinin büyük bir kısmını gerçekleştirdiklerini ve bunları 2,5 yıl gibi kısa bir sürede tamamladıklarını ifade etti. Ayrıca, pandemi, deprem, orman yangınları gibi zorluklarla karşılaşmalarına rağmen, Cumhur İttifakı'nın gücüyle gece gündüz demeden çalışarak söz verdikleri projeleri hayata geçirdiklerini vurguladı.

ULUSLARARASI TARIM FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ...

Gölbaşı'na seçim beyannamesinde olmayan birçok eserin kazandırıldığını belirten Başkan Şimşek, Uluslararası Bilardo Kompleksi'nin açılması, Tulumtaş Mağarası'nın ziyarete açılması gibi önemli projelerin gerçekleştirildiğini söyledi. Bu projelerin ilçeye yerli ve yabancı binlerce turistin gelmesini sağladığını ifade etti. Ayrıca, Gölbaşı Fuar ve Kurban Alanı'nın yapıldığını ve burada düzenlenen Uluslararası Tarım Fuarı'na binlerce insanın katıldığını dile getirdi.

Başkan Şimşek, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok'un seçilmesiyle birlikte köylerin alt yapı sorunlarının çözüleceğini ve asfalt sorunlarının da hızla giderileceğini belirtti.

Son olarak Başkan Şimşek, 47 taşra mahallesinden 42'sine doğal gaz götürüldüğünü ve kalan 5 mahallenin de 1 yıl içinde doğal gaza kavuşacağını müjdeledi. Doğal gaz konusundaki planların tamamlandığını ve bu süreçte hızla ilerlendiğini belirterek, bu yılın sonunda 5 mahallenin de doğal gaz kullanmaya başlayacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.