Ankara Divriği Kültür Derneği'nin 4. Etkinliği Zafer Çarşısı Sanat Galerisi'nde

Kültür-Sanat 13.04.2023 - 21:21, Güncelleme: 13.04.2023 - 21:21
 

Ankara Divriği Kültür Derneği'nin 4. Etkinliği Zafer Çarşısı Sanat Galerisi'nde

Sema KUMRULU / Ankara Divriği Kültür Derneği'nin 4. sanat etkinliği 8 Nisan 2023 tarihinde Zafer Çarşısı Sanat Galerisi'nde kapılarını açtı.
     Etkinlikte, edebiyat alanında eserleri olan Divriğili yazar ve şairlerin yanı sıra ressam ve zanaatkarlar da yer aldı.      Ankara Divriği Kültür Derneği Başkanı Nurullah Esat Ünsal, başkentte yaklaşık 100 bin Divriğili yurttaşın yaşadığını, yöre kültürünün devamlılığı için çaba sarf ettiklerini ifade ederek, ''Divriğili ressamlarımız, yazarlarımız ve kadınlarımızın el işlerini sergiliyorlar. Bu yıl 20 katılımcımız var. Her yıl büyüyoruz. Divriği sevdalılarına en azından Divriği ilçesini, kültürünü tanıtmak çok önemli. Örgütlü bir toplum olarak birbirimize el uzatıyoruz'' diye konuştu.      Ankara Divriği Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Sebahattin Keskin ise ''Kendi kültürümüzü yaşatmak amacıyla, ressamlarımız, yazarlarımız, el emeği ürünleri sergileyen kadınlarımız destek veriyorlar. Etkinliğimizi gezenler güzel yorumlarını bizlerle paylaşıyorlar. İleriye dönük düşüncelerini de bizimle paylaşırlarsa biz de daha iyi etkinlikler için çabalarız'' dedi.    Etkinlik, 17 Nisan Pazartesi gününe kadar gezilebilir.   Sanat iyileştirir.
Sema KUMRULU / Ankara Divriği Kültür Derneği'nin 4. sanat etkinliği 8 Nisan 2023 tarihinde Zafer Çarşısı Sanat Galerisi'nde kapılarını açtı.

     Etkinlikte, edebiyat alanında eserleri olan Divriğili yazar ve şairlerin yanı sıra ressam ve zanaatkarlar da yer aldı.

     Ankara Divriği Kültür Derneği Başkanı Nurullah Esat Ünsal, başkentte yaklaşık 100 bin Divriğili yurttaşın yaşadığını, yöre kültürünün devamlılığı için çaba sarf ettiklerini ifade ederek, ''Divriğili ressamlarımız, yazarlarımız ve kadınlarımızın el işlerini sergiliyorlar. Bu yıl 20 katılımcımız var. Her yıl büyüyoruz. Divriği sevdalılarına en azından Divriği ilçesini, kültürünü tanıtmak çok önemli. Örgütlü bir toplum olarak birbirimize el uzatıyoruz'' diye konuştu.

     Ankara Divriği Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Sebahattin Keskin ise ''Kendi kültürümüzü yaşatmak amacıyla, ressamlarımız, yazarlarımız, el emeği ürünleri sergileyen kadınlarımız destek veriyorlar. Etkinliğimizi gezenler güzel yorumlarını bizlerle paylaşıyorlar. İleriye dönük düşüncelerini de bizimle paylaşırlarsa biz de daha iyi etkinlikler için çabalarız'' dedi.

   Etkinlik, 17 Nisan Pazartesi gününe kadar gezilebilir.

  Sanat iyileştirir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.