ANKARA BÜYÜKŞEHİR’İN UCUZ ET SATIŞI RAMAZAN’DA DEVAM EDİYOR

Ankara 09.04.2023 - 13:11, Güncelleme: 09.04.2023 - 13:11
 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR’İN UCUZ ET SATIŞI RAMAZAN’DA DEVAM EDİYOR

Ankara Halk Ekmek Fabrikası tarafından, zorlu ekonomik koşullarda vatandaşın bütçesine destek olmak için başlatılan uygun fiyatlı et satışı Ramazan ayında da devam ediyor. Mobil market bu hafta; Evren, Şereflikoçhisar, Balâ, Etimesgut, Çayırhan, Çubuk, Akyurt, Kalecik ve Pursaklar ilçelerinde olacak.
    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin uygun fiyatla ürünlere erişimi sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor    Ankara Halk Ekmek Fabrikası tarafından 1 Şubat tarihinde başlatılan uygun fiyatlı beyaz ve kırmızı et satışları Ramazan ayında da Başkentlilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. RAMAZAN AYI SONUNA KADAR DEVAM EDECEK     Başkent Mobil Market aracı Ramazan ayı sonuna kadar Başkentin ilçelerini gezmeye devam edecek.     11.00-16.00 saatleri arasında hizmet veren Başkent Mobil Market 10-14 Nisan tarihlerinde Evren, Şereflikoçhisar, Balâ, Etimesgut, Çayırhan, Çubuk, Akyurt, Kalecik ve Pursaklar ilçelerinde olacak. Mobil marketin programına sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek. UCUZ ET SATIŞINA YOĞUN İLGİ GÖSTEREN BAŞKENTLİLERDEN ABB’YE TEŞEKKÜR Hem merkez hem de çevre ilçelerde uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi gösteren Başkentliler ABB’ye şu sözlerle teşekkür etti: -Ali İhsan Zobu: “Ürünleri uygun fiyatlı satın aldığım için çok memnunum. Büyükşehir Belediyesine ve Mansur Bey’e çok teşekkür ederim herkese yardımcı olduğu için.” -Ali Önen: “Güzel bir uygulama belediyemizden Allah razı olsun. Marketlere gidiyoruz ufacık şeyler alıyoruz bir sürü para tutuyor. Ramazan ayında burada uygun fiyatlı satış yapılması çok iyi bir uygulama olmuş.” -Abdülkerim Sezer: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin sattığı et çok kaliteli ayrıca uygun fiyatlı satılması da çok güzel… Allah razı olsun başkanımızdan.” -Garip Sapaz: “Dışarıda et 300 lira Büyükşehir 200 liraya satıyor. Emekli olduğum için bütçeme katkı sağlıyor.” -Sebahat Azim: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin başlattığı uygun fiyatlı et satışı uygulamasından çok memnunum.”  
Ankara Halk Ekmek Fabrikası tarafından, zorlu ekonomik koşullarda vatandaşın bütçesine destek olmak için başlatılan uygun fiyatlı et satışı Ramazan ayında da devam ediyor. Mobil market bu hafta; Evren, Şereflikoçhisar, Balâ, Etimesgut, Çayırhan, Çubuk, Akyurt, Kalecik ve Pursaklar ilçelerinde olacak.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin uygun fiyatla ürünlere erişimi sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

   Ankara Halk Ekmek Fabrikası tarafından 1 Şubat tarihinde başlatılan uygun fiyatlı beyaz ve kırmızı et satışları Ramazan ayında da Başkentlilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

RAMAZAN AYI SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

    Başkent Mobil Market aracı Ramazan ayı sonuna kadar Başkentin ilçelerini gezmeye devam edecek.

    11.00-16.00 saatleri arasında hizmet veren Başkent Mobil Market 10-14 Nisan tarihlerinde Evren, Şereflikoçhisar, Balâ, Etimesgut, Çayırhan, Çubuk, Akyurt, Kalecik ve Pursaklar ilçelerinde olacak. Mobil marketin programına sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

UCUZ ET SATIŞINA YOĞUN İLGİ GÖSTEREN BAŞKENTLİLERDEN ABB’YE TEŞEKKÜR

Hem merkez hem de çevre ilçelerde uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi gösteren Başkentliler ABB’ye şu sözlerle teşekkür etti:

-Ali İhsan Zobu: “Ürünleri uygun fiyatlı satın aldığım için çok memnunum. Büyükşehir Belediyesine ve Mansur Bey’e çok teşekkür ederim herkese yardımcı olduğu için.”

-Ali Önen: “Güzel bir uygulama belediyemizden Allah razı olsun. Marketlere gidiyoruz ufacık şeyler alıyoruz bir sürü para tutuyor. Ramazan ayında burada uygun fiyatlı satış yapılması çok iyi bir uygulama olmuş.”

-Abdülkerim Sezer: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin sattığı et çok kaliteli ayrıca uygun fiyatlı satılması da çok güzel… Allah razı olsun başkanımızdan.”

-Garip Sapaz: “Dışarıda et 300 lira Büyükşehir 200 liraya satıyor. Emekli olduğum için bütçeme katkı sağlıyor.”

-Sebahat Azim: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin başlattığı uygun fiyatlı et satışı uygulamasından çok memnunum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.