Ankara Büyükşehir'in 'Çocuk Festivali'ne 6 bin 500 kişi katıldı

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 05.02.2024 - 11:08, Güncelleme: 05.02.2024 - 11:08
 

Ankara Büyükşehir'in 'Çocuk Festivali'ne 6 bin 500 kişi katıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ANFA Altınpark'ta düzenlediği "Geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali" ile başkentte birbirinden çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı.
Festival, kukla gösterilerinden illüzyon şovlarına, pandomimden konserlere kadar geniş bir yelpazede çeşitli etkinlik ve gösterilere sahne oldu. Başkentli minikler, bu renkli etkinliklerde bir araya geldi ve toplamda yaklaşık 6 bin 500 kişi etkinliğe katıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenci ve çocuk dostu uygulamalarıyla dikkat çekerken, "Geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali" ile çocukları eğlenceli etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr. Serkan Yorgancılar, festivalin iki gün boyunca birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaptığını belirterek, çocukların yoğun ilgisini çeken konserlerden illüzyon gösterilerine kadar pek çok etkinliğin düzenlendiğini ifade etti. Müzisyen Onur Erol'un çocuklar için seslendirdiği şarkılar da miniklerin coşkusunu artırdı. Erol, "Çocukların olduğu her yer çok renkli ve ışıl ışıl. Eğlenceli bir atmosferde, çocuklarla buluşmak bizim için büyük bir keyif" dedi. RENKLİ SAHNE ŞOVLARI İLGİ GÖRDÜ Festivalde gerçekleşen etkinlikler arasında sihirbazlık, koro, kukla gösterisi, balon katlama gösterisi, illüzyon, animatör performansları, jonglör gösterisi, palyaço, pandomim, bubbleshow, tahta bacak, çocuk tiyatrosu, atölyeler ve konserler gibi birçok renkli sahne şovu yer aldı. Müzisyen Onur Erol'un eğlenceli şarkıları binlerce çocuğun katılımıyla konser alanını doldurdu. Festival, çocukların katılımıyla dolup taşarken, aileler ve çocuklar, etkinlikten keyif aldıklarını belirterek Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Özellikle özel eğitim merkezlerinden gelen katılımcılar, çocukların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan etkinlikleri değerli bulduklarını dile getirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ANFA Altınpark'ta düzenlediği "Geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali" ile başkentte birbirinden çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Festival, kukla gösterilerinden illüzyon şovlarına, pandomimden konserlere kadar geniş bir yelpazede çeşitli etkinlik ve gösterilere sahne oldu. Başkentli minikler, bu renkli etkinliklerde bir araya geldi ve toplamda yaklaşık 6 bin 500 kişi etkinliğe katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenci ve çocuk dostu uygulamalarıyla dikkat çekerken, "Geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali" ile çocukları eğlenceli etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr. Serkan Yorgancılar, festivalin iki gün boyunca birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaptığını belirterek, çocukların yoğun ilgisini çeken konserlerden illüzyon gösterilerine kadar pek çok etkinliğin düzenlendiğini ifade etti. Müzisyen Onur Erol'un çocuklar için seslendirdiği şarkılar da miniklerin coşkusunu artırdı. Erol, "Çocukların olduğu her yer çok renkli ve ışıl ışıl. Eğlenceli bir atmosferde, çocuklarla buluşmak bizim için büyük bir keyif" dedi.

RENKLİ SAHNE ŞOVLARI İLGİ GÖRDÜ

Festivalde gerçekleşen etkinlikler arasında sihirbazlık, koro, kukla gösterisi, balon katlama gösterisi, illüzyon, animatör performansları, jonglör gösterisi, palyaço, pandomim, bubbleshow, tahta bacak, çocuk tiyatrosu, atölyeler ve konserler gibi birçok renkli sahne şovu yer aldı. Müzisyen Onur Erol'un eğlenceli şarkıları binlerce çocuğun katılımıyla konser alanını doldurdu.

Festival, çocukların katılımıyla dolup taşarken, aileler ve çocuklar, etkinlikten keyif aldıklarını belirterek Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Özellikle özel eğitim merkezlerinden gelen katılımcılar, çocukların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan etkinlikleri değerli bulduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.