Ankara Büyükşehir'den 'Baba Sertifika'

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 18.01.2024 - 13:52, Güncelleme: 18.01.2024 - 13:52
 

Ankara Büyükşehir'den 'Baba Sertifika'

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çocuk etkinlik merkezlerinde eğitim gören babalar, çocuklarının ihtiyaçlarına yönelik bilinçlendirme ve sağlıklı iletişim konularında eğitimlerini başarıyla tamamladı.
Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğiyle gerçekleştirilen "Baba Destek Programı"nı başarıyla tamamlayan babalar, sertifikalarını almaya hak kazandılar. Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla aileyi güçlendirmeyi hedefleyen insan odaklı projelerine devam ediyor. AÇEV iş birliğiyle düzenlenen "Baba Destek Programı," bilimsel gelişmeler ve toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda 13 hafta süren bir eğitim programını kapsıyor. PROGRAM SONRASI SERTİFİKA HEYECANI Eğitime katılan babalar, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen program sonucunda sertifikalarını elde ettiler. AÇEV Sorumlusu Umut Yaşar Göç, sertifika programında yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Programa katılan babalar da düşüncelerini paylaşarak memnuniyetlerini ifade ettiler: Burak Tunç: "Güzel bir programdı. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Bizlere çok şeyler kattığını düşünüyoruz." Eren Can Özcan: "Bilmediğimiz çok fazla şey varmış. Bu program sayesinde çocuklarımızla birlikte çok güzel anılarımız oldu. Üç gün önce yeniden baba oldum. Burada öğrendiklerimi yeni doğan çocuğumda da uygulayacağım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz." Turgut Tanışan: "Kıymetli başkanımız Mansur Yavaş'ın önderliğinde her geçen gün güzelleşen Ankara'da böyle bir eğitim almış olmak çok güzel. Yaklaşık 13 hafta eğitim aldım burada. Çok keyifli vakit geçirdik. Biz burada olmaktan, böyle bir Ankara'da olmaktan çok mutluyuz. Çok teşekkür ederim."
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çocuk etkinlik merkezlerinde eğitim gören babalar, çocuklarının ihtiyaçlarına yönelik bilinçlendirme ve sağlıklı iletişim konularında eğitimlerini başarıyla tamamladı.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğiyle gerçekleştirilen "Baba Destek Programı"nı başarıyla tamamlayan babalar, sertifikalarını almaya hak kazandılar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla aileyi güçlendirmeyi hedefleyen insan odaklı projelerine devam ediyor. AÇEV iş birliğiyle düzenlenen "Baba Destek Programı," bilimsel gelişmeler ve toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda 13 hafta süren bir eğitim programını kapsıyor.

PROGRAM SONRASI SERTİFİKA HEYECANI

Eğitime katılan babalar, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen program sonucunda sertifikalarını elde ettiler. AÇEV Sorumlusu Umut Yaşar Göç, sertifika programında yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Programa katılan babalar da düşüncelerini paylaşarak memnuniyetlerini ifade ettiler:

  • Burak Tunç: "Güzel bir programdı. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Bizlere çok şeyler kattığını düşünüyoruz."

  • Eren Can Özcan: "Bilmediğimiz çok fazla şey varmış. Bu program sayesinde çocuklarımızla birlikte çok güzel anılarımız oldu. Üç gün önce yeniden baba oldum. Burada öğrendiklerimi yeni doğan çocuğumda da uygulayacağım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz."

  • Turgut Tanışan: "Kıymetli başkanımız Mansur Yavaş'ın önderliğinde her geçen gün güzelleşen Ankara'da böyle bir eğitim almış olmak çok güzel. Yaklaşık 13 hafta eğitim aldım burada. Çok keyifli vakit geçirdik. Biz burada olmaktan, böyle bir Ankara'da olmaktan çok mutluyuz. Çok teşekkür ederim."

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.