Ankara Büyükşehir Belediyesinden Üniversite Tercih Günleri

Güncel 05.08.2023 - 09:01, Güncelleme: 05.08.2023 - 09:01
 

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Üniversite Tercih Günleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi, YKS’ye giren öğrencilere yönelik Beypazarı, Kahramankazan ve Çubuk Aile Yaşam Merkezlerinde ücretsiz ‘Üniversite Tercih Günleri’ne ev sahipliği yapacak. Öğrenciler; 5-6-7 Ağustos 2023 tarihlerinde saat 10.00 ile 16.00 arasında tercih yapabilecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ardından üniversiteye yerleşmek isteyen öğrencilere tercih desteği sağlayacak. Başkentte öğrencilerin hayatını kolaylaştıran öğrenci dostu uygulamaları hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, YKS’ye giren öğrencilere yönelik Beypazarı, Kahramankazan ve Çubuk Aile Yaşam Merkezlerinde ücretsiz Üniversite Tercih Günleri’ne ev sahipliği yapacak.   “İYİ TERCİH YARINLARI, YARINLARINIZI İSE AİLE YAŞAM MERKEZLERİ BELİRLEYECEK” Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, “İyi Tercih Yarınları, Yarınlarınızı ise Aile Yaşam Merkezleri Belirleyecek” sloganıyla ikinci kez Üniversite Tercih Günleri düzenliyor. Öğrencilere tercih desteği ile gençlerin doğru tercih yapabilmesi ve kente daha kolay adapte olabilmesiamaçlanıyor. 10.00-16.00 saatleri arasında tercih yapılabilecek ilçe adres bilgileri ise şöyle; -Beypazarı:Tercih günü 5 Ağustos. Adres: (Hacıkara Mahallesi. Hacıkara 1.Sokak. Alparslan Türkeş Bulvarı. No : 25). - Kahramankazan:Tercih günü 6 Ağustos. Adres: Fatih Mah. Ankara Bulvarı No:295 -Çubuk: Tercih günü 7 Ağustos. Adres: Yıldırım Beyazıt Mah. Ankara Bulvarı. No:149
Ankara Büyükşehir Belediyesi, YKS’ye giren öğrencilere yönelik Beypazarı, Kahramankazan ve Çubuk Aile Yaşam Merkezlerinde ücretsiz ‘Üniversite Tercih Günleri’ne ev sahipliği yapacak. Öğrenciler; 5-6-7 Ağustos 2023 tarihlerinde saat 10.00 ile 16.00 arasında tercih yapabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ardından üniversiteye yerleşmek isteyen öğrencilere tercih desteği sağlayacak.

Başkentte öğrencilerin hayatını kolaylaştıran öğrenci dostu uygulamaları hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, YKS’ye giren öğrencilere yönelik Beypazarı, Kahramankazan ve Çubuk Aile Yaşam Merkezlerinde ücretsiz Üniversite Tercih Günleri’ne ev sahipliği yapacak.

 

“İYİ TERCİH YARINLARI, YARINLARINIZI İSE AİLE YAŞAM MERKEZLERİ BELİRLEYECEK”

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, “İyi Tercih Yarınları, Yarınlarınızı ise Aile Yaşam Merkezleri Belirleyecek” sloganıyla ikinci kez Üniversite Tercih Günleri düzenliyor.

Öğrencilere tercih desteği ile gençlerin doğru tercih yapabilmesi ve kente daha kolay adapte olabilmesiamaçlanıyor. 10.00-16.00 saatleri arasında tercih yapılabilecek ilçe adres bilgileri ise şöyle;

-Beypazarı: Tercih günü 5 Ağustos. Adres: (Hacıkara Mahallesi. Hacıkara 1.Sokak. Alparslan Türkeş Bulvarı. No : 25).

- Kahramankazan: Tercih günü 6 Ağustos. Adres: Fatih Mah. Ankara Bulvarı No:295

-Çubuk: Tercih günü 7 Ağustos. Adres: Yıldırım Beyazıt Mah. Ankara Bulvarı. No:149

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.