Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden emeklilere önemli destek

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 02.02.2024 - 23:15, Güncelleme: 02.02.2024 - 23:15
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden emeklilere önemli destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), başkentteki her kesimin yanında olma taahhüdünü emeklilere yönelik sunduğu desteklerle sürdürüyor.
Zorlu ekonomik koşullarda bulunan 27,569 emekliye, 10 bin TL maaş alan her birine altıncı kez 1,000 TL destek ödemesi yapıldı. Ayrıca, emeklilere 400 TL et ve 500 TL doğal gaz desteği de sağlanmaktadır. ALTINCI KEZ DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ekonomik zorluklarla mücadele ettiği bu dönemde emeklilere destek olma çabasını çeşitlendirerek sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, 10 bin TL maaş alan ve ekonomik sıkıntı yaşayan emeklilere altıncı kez destek ödemesi yaparak mali destek sunmaya devam ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 10 bin TL maaşla geçimini sürdüren ve sosyal yardım kriterlerini karşılayan 27,569 emeklinin Başkent Kartına altıncı kez 1,000 TL'lik destek ödemesini gerçekleştirdi. Ayrıca, emeklilere 400 TL et ve 500 TL doğal gaz desteği de sağlanmaktadır.      
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), başkentteki her kesimin yanında olma taahhüdünü emeklilere yönelik sunduğu desteklerle sürdürüyor.

Zorlu ekonomik koşullarda bulunan 27,569 emekliye, 10 bin TL maaş alan her birine altıncı kez 1,000 TL destek ödemesi yapıldı. Ayrıca, emeklilere 400 TL et ve 500 TL doğal gaz desteği de sağlanmaktadır.

ALTINCI KEZ DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ekonomik zorluklarla mücadele ettiği bu dönemde emeklilere destek olma çabasını çeşitlendirerek sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, 10 bin TL maaş alan ve ekonomik sıkıntı yaşayan emeklilere altıncı kez destek ödemesi yaparak mali destek sunmaya devam ediyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 10 bin TL maaşla geçimini sürdüren ve sosyal yardım kriterlerini karşılayan 27,569 emeklinin Başkent Kartına altıncı kez 1,000 TL'lik destek ödemesini gerçekleştirdi. Ayrıca, emeklilere 400 TL et ve 500 TL doğal gaz desteği de sağlanmaktadır.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.