Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 6 Şubat Hatıra Ormanı

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 03.02.2024 - 14:26, Güncelleme: 03.02.2024 - 14:26
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 6 Şubat Hatıra Ormanı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına "6 Şubat Hatıra Ormanı" oluşturdu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Çankaya Beytepe bölgesine 220 çam ağacı dikildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi personeli, gönüllüler ve depremzede vatandaşlar etkinliğe katıldı. Depremin yaralarını sarmak ve geleceğe umutla bakmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, çam fidanları toprakla buluşturularak bir hatıra ormanı oluşturuldu. Dayanışma ve umudu simgeleyen etkinlikte, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşların anısını yaşatmak hedeflendi. Fidanlara, depremden etkilenen şehirlerin isimleri ve depremzede vatandaşların günün anlamını belirten notlar asıldı. ANLAMLI BİR ANI... Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Yaşlı Hizmetleri ve Şefkat Evleri Şube Müdürü Esin Mızrak, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremin ardından depremzedelerin kayıp yakınlarını anmak amacıyla bir hatıra ormanı oluşturduklarını belirtti. Mızrak, etkinliğe katılan vatandaşların duygularını paylaşmasını sağlamak amacıyla çam ağaçlarına notlar asılmasını ve bu şekilde anlamlı bir anı yaratılmasını planladıklarını ifade etti. Depremzedelerin de katıldığı etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı. Vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne duydukları teşekkürü dile getirerek, hatıra ormanı hediyesinin kendilerini mutlu ve umutlu ettiğini ifade ettiler. Depremzede vatandaşlar, yaşanan zorlu süreçte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı destekten dolayı teşekkürlerini iletti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına "6 Şubat Hatıra Ormanı" oluşturdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Çankaya Beytepe bölgesine 220 çam ağacı dikildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi personeli, gönüllüler ve depremzede vatandaşlar etkinliğe katıldı.

Depremin yaralarını sarmak ve geleceğe umutla bakmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, çam fidanları toprakla buluşturularak bir hatıra ormanı oluşturuldu. Dayanışma ve umudu simgeleyen etkinlikte, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşların anısını yaşatmak hedeflendi. Fidanlara, depremden etkilenen şehirlerin isimleri ve depremzede vatandaşların günün anlamını belirten notlar asıldı.

ANLAMLI BİR ANI...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Yaşlı Hizmetleri ve Şefkat Evleri Şube Müdürü Esin Mızrak, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremin ardından depremzedelerin kayıp yakınlarını anmak amacıyla bir hatıra ormanı oluşturduklarını belirtti. Mızrak, etkinliğe katılan vatandaşların duygularını paylaşmasını sağlamak amacıyla çam ağaçlarına notlar asılmasını ve bu şekilde anlamlı bir anı yaratılmasını planladıklarını ifade etti.

Depremzedelerin de katıldığı etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı. Vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne duydukları teşekkürü dile getirerek, hatıra ormanı hediyesinin kendilerini mutlu ve umutlu ettiğini ifade ettiler. Depremzede vatandaşlar, yaşanan zorlu süreçte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.