Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 19 Mayıs sürprizleri

Ankara 18.05.2023 - 11:25, Güncelleme: 18.05.2023 - 11:25
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 19 Mayıs sürprizleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Başkentlileri sevilen sanatçı Sıla ile buluşturacak. Ayrıca, kutlamalar kapsamında Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşecek oryantiring etkinliği ve çeşitli gösterilerle bayram coşkusu yaşanacak. EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan toplu taşıma araçları da ücretsiz hizmet verecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yaktığı özgürlük ve bağımsızlık ateşinin  104’ncü yıl dönümü nedeniyle bir dizi kutlama etkinliğine ev sahipliği yapacak. Çubuk-1 Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşecek oryantiring etkinliği ile başlayacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, sevilen sanatçı Sıla’nın Atatürk Orman Çiftliği’nde vereceği konser ile taçlanacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentin tüm cadde, sokak ve bulvarlarını Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatacak. Ayrıca, EGO Genel Müdürlüğü bünyesindeki otobüs, metro ve Ankaray 06.00-24.00 saatleri arasında, teleferik ise 06.00-21.00 saatlerin arasında ücretsiz hizmet verecek. ÇUBUK-1 BARAJI’NDA GENÇLİK COŞKUSU YAŞANACAK Ankara’da 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Çubuk-1 Rekreasyon Alanı’nda Gençlik Coşkusu yaşanacak. Çubuk-1 Barajı, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Çankaya Oryantiring Gençlik ve Spor Kulübü iş birliğiyle düzenlenecek oryantiring etkinliğine ev sahipliği yapacak. KUTLAMALAR SILA KONSERİYLE TAÇLANACAK Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda ünlü sanatçı Sıla’yı Başkentlilerle buluşturacak. 19 Mayıs Cuma günü saat 20.00’de Atatürk Orman Çiftliği’nde gerçekleşecek konserde Sıla, hayranlarıyla birlikte en sevilen şarkılarını seslendirecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi, konsere gitmek isteyen vatandaşlar için ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. Seferler; Kızılay Zafer Çarşısı önünden Atatürk Orman Çiftliği’ne 16.00-20.00 saatleri arasında ve Atatürk Orman Çiftliği’nden Kızılay Zafer Çarşısı’na 21.30-24.00 arasında gerçekleşecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Başkentlileri sevilen sanatçı Sıla ile buluşturacak. Ayrıca, kutlamalar kapsamında Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşecek oryantiring etkinliği ve çeşitli gösterilerle bayram coşkusu yaşanacak. EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan toplu taşıma araçları da ücretsiz hizmet verecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yaktığı özgürlük ve bağımsızlık ateşinin  104’ncü yıl dönümü nedeniyle bir dizi kutlama etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Çubuk-1 Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşecek oryantiring etkinliği ile başlayacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, sevilen sanatçı Sıla’nın Atatürk Orman Çiftliği’nde vereceği konser ile taçlanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentin tüm cadde, sokak ve bulvarlarını Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatacak. Ayrıca, EGO Genel Müdürlüğü bünyesindeki otobüs, metro ve Ankaray 06.00-24.00 saatleri arasında, teleferik ise 06.00-21.00 saatlerin arasında ücretsiz hizmet verecek.

ÇUBUK-1 BARAJI’NDA GENÇLİK COŞKUSU YAŞANACAK

Ankara’da 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Çubuk-1 Rekreasyon Alanı’nda Gençlik Coşkusu yaşanacak. Çubuk-1 Barajı, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Çankaya Oryantiring Gençlik ve Spor Kulübü iş birliğiyle düzenlenecek oryantiring etkinliğine ev sahipliği yapacak.

KUTLAMALAR SILA KONSERİYLE TAÇLANACAK

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda ünlü sanatçı Sıla’yı Başkentlilerle buluşturacak.

19 Mayıs Cuma günü saat 20.00’de Atatürk Orman Çiftliği’nde gerçekleşecek konserde Sıla, hayranlarıyla birlikte en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, konsere gitmek isteyen vatandaşlar için ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. Seferler; Kızılay Zafer Çarşısı önünden Atatürk Orman Çiftliği’ne 16.00-20.00 saatleri arasında ve Atatürk Orman Çiftliği’nden Kızılay Zafer Çarşısı’na 21.30-24.00 arasında gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.