Ankara Büyükşehir Belediyesi 'Ramazan pidesi'nin fiyatını açıkladı

Ankara 20.03.2023 - 18:50, Güncelleme: 20.03.2023 - 18:50
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi 'Ramazan pidesi'nin fiyatını açıkladı

Yaklaşan Ramazan ayı öncesi ülke genelinde Ramazan sofralarının vazgeçilmesi pide fiyatları da belli olmaya başladı…
ANKHABER Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkent Market şubelerinde satışa sunulacak olan 300 gram pide fiyatını 5 TL olarak belirledi. ABB’den yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan'da vatandaşlarımız için uygun fiyatlı pide üretimine başlıyoruz. Başkent Market şubelerimizden alabileceğiniz 300 gram pide fiyatını 5 TL olarak belirledik.” İSTANBUL İÇİN DE FİYAT AÇIKLANDI İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şöyle demişti: “Vatandaşlarımız #Ramazan’da 300 gramlık pideyi 5 TL'den Halk Ekmek büfelerinden satın alabilecekler. İstanbullulara lezzetli ve ucuz ekmeği sunmaya devam edeceğiz.” FIRINCILAR ODASI FİYATI 10 TL OLARAK BELİRLEDİ Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ise Türkiye genelinde 300 gram Ramazan pidesinin fiyatının 10 TL olacağını açıklamıştı.
Yaklaşan Ramazan ayı öncesi ülke genelinde Ramazan sofralarının vazgeçilmesi pide fiyatları da belli olmaya başladı…

ANKHABER

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkent Market şubelerinde satışa sunulacak olan 300 gram pide fiyatını 5 TL olarak belirledi.

ABB’den yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan'da vatandaşlarımız için uygun fiyatlı pide üretimine başlıyoruz.

Başkent Market şubelerimizden alabileceğiniz 300 gram pide fiyatını 5 TL olarak belirledik.”

İSTANBUL İÇİN DE FİYAT AÇIKLANDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şöyle demişti:

“Vatandaşlarımız #Ramazan’da 300 gramlık pideyi 5 TL'den Halk Ekmek büfelerinden satın alabilecekler. İstanbullulara lezzetli ve ucuz ekmeği sunmaya devam edeceğiz.”

FIRINCILAR ODASI FİYATI 10 TL OLARAK BELİRLEDİ

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ise Türkiye genelinde 300 gram Ramazan pidesinin fiyatının 10 TL olacağını açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.