Ankara Büyükşehir Belediyesi İleri Dönüşüm Atölyesi başlıyor

Ankara 27.03.2023 - 14:57, Güncelleme: 27.03.2023 - 15:01
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi İleri Dönüşüm Atölyesi başlıyor

Başkentte sıfır atık anlayışı ile çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, evsel ve hacimli atıkların geri kazandırılması amacıyla ‘İleri Dönüşüm Atölyesi’ kuruyor.
Kurduğu geri dönüşüm atölyeleri ile Başkente sıfır atık anlayışıyla hizmet etmeyi sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de İleri Dönüşüm Atölyesi kuruyor. PEK ÇOK ALANDA ÜCRETSİZ DERS Evsel ve hacimli atıkların dönüştürülerek yeniden kullanıma kazandırılması amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında hem kurulan atölyede hem de online ortamda katılımcılara ücretsiz dersler verilecek. Plastik, kaynak, seramik, ahşap boyama, kooperatifçilik, iletişim, tasarım, liderlik eğitimi, e-ticaret ve pazarlama gibi alanlarda eğitim alan katılımcıların dönüştürerek kullanıma kazandırdığı ürünlerin ise satılması planlanıyor. Kontenjan sınırının olmadığı derslerle ilgili bilgi almak ve atölyeye başvuruda bulunmak isteyen Ankaralılar, ABB Kariyer Merkezi’nin 0312 507 4244 numaralı telefonunu arayabilecek.
Başkentte sıfır atık anlayışı ile çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, evsel ve hacimli atıkların geri kazandırılması amacıyla ‘İleri Dönüşüm Atölyesi’ kuruyor.

Kurduğu geri dönüşüm atölyeleri ile Başkente sıfır atık anlayışıyla hizmet etmeyi sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de İleri Dönüşüm Atölyesi kuruyor.

PEK ÇOK ALANDA ÜCRETSİZ DERS

Evsel ve hacimli atıkların dönüştürülerek yeniden kullanıma kazandırılması amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında hem kurulan atölyede hem de online ortamda katılımcılara ücretsiz dersler verilecek.

Plastik, kaynak, seramik, ahşap boyama, kooperatifçilik, iletişim, tasarım, liderlik eğitimi, e-ticaret ve pazarlama gibi alanlarda eğitim alan katılımcıların dönüştürerek kullanıma kazandırdığı ürünlerin ise satılması planlanıyor.

Kontenjan sınırının olmadığı derslerle ilgili bilgi almak ve atölyeye başvuruda bulunmak isteyen Ankaralılar, ABB Kariyer Merkezi’nin 0312 507 4244 numaralı telefonunu arayabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.